Συνάντηση υπ. Όλγας Κεφαλογιάννη με τους Αζέρους βουλευτές,


Κατηγορία: Τουρισμός

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Υπουργού Τουρισμού

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Η συνεργασία για θέματα τουρισμού Ελλάδας – Αζερμπαϊτζάν, βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης, της υπουργού Τουρισμού κυρίας Όλγας Κεφαλογιάννη, με 5μελή αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής  Ομάδας Φιλίας των δύων χωρών, στο υπουργείο Τουρισμού.

Κατά τη συνάντηση, η κυρία Κεφαλογιάννη επισήμανε στους  Αζέρους βουλευτές, ότι το υπουργείο Τουρισμού έχει την δυνατότητα να υποστηρίξει προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης επαγγελματιών από το Αζερμπαϊτζάν. Επίσης έθεσε  το θέμα της  απευθείας αεροπορικής πτήσης Αθήνας- Μπακού, γεγονός που θα διευκολύνει  την τουριστική κίνηση μεταξύ των δυο χωρών.Ευρεία συζήτηση έγινε και για το ζήτημα της έκδοσης visa.
Στο πλαίσιο αυτό, η υπουργός Τουρισμού δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο να επισκεφτεί εντός του έτους, την πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, για περαιτέρω συζητήσεις. 

Από την πλευρά τους, οι Αζέροι βουλευτές εξέφρασαν το ενδιαφέρον της χώρας τους για επενδύσεις στην τουριστική βιομηχανία και ανέφεραν ότι στις προθέσεις της κυβέρνησης τους  είναι η ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας στον τουριστικό τομέα τόσο με την Ελλάδα (παροχή τεχνογνωσίας), όσο και με τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ, προκειμένου να αξιοποιήσουν την  ευρωπαϊκή εμπειρία. 

Η αποστολή των Αζέρικης αντιπροσωπείας αποτελείτο από τους βουλευτές κ.κ Hadi Rajabli, Huseynbala Miralamov, Igbal Mammadov, Nazim Parajov και Azer Badamov.           

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: