Συνάντηση υπ. τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη με υπ. πολιτισμού και αθλητισμού Πάνο Παναγιωτόπουλο


Κατηγορία: Τουρισμός

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Υπουργού Τουρισμού

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Συνάντηση συντονισμού και κοινού προγραμματισμού εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου είχαν σήμερα ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος και η Υπουργός Τουρισμού κυρία α Όλγα Κεφαλογιάννη.

Μια πολύ αποδοτική συνάντηση συνεργασίας και συντονισμού εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου είχαν σήμερα ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος και η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη.

Στην προσπάθεια να βελτιώσουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες προς τους ξένους επισκέπτες της χώρας μας, που αναμένονται ακόμα περισσότεροι το φετινό καλοκαίρι, οι δυο υπουργοί συζήτησαν για πολλά θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ξεκινώντας από 30 μουσεία υψηλής επισκεψιμότητας σε όλη τη χώρα, ο κ. Παναγιωτόπουλος σχεδιάζει την επέκταση του ωραρίου από τον Απρίλιο έως το τέλος της τουριστικής περιόδου, ώστε να διευκολυνθεί και ο τουρισμός των κρουαζιεροπλοίων. Ήδη, άλλωστε, μετά από πρωτοβουλία τού Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού   έχει ψηφιστεί
Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: