Απίστευτη γκάφα: Κατασκεύασαν γέφυρα με το οδόστρωμα... ανάποδα!


Κατηγορία: Μηχανοκίνηση

Αποστολέας:

Ήχος fm 94,2 Ραδιοφωνικός σταθμός

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας


Μια μικρή καθυστέρηση στα εγκαίνια της πρώτης καλωδιωτής γέφυρας της χώρας ανακοίνωσαν οι μηχανικοί της Χιλής, καθώς διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι ένα τμήμα της γέφυρας τοποθετήθηκε με το οδόστρωμα... ανάποδα.

Η 30 εκατομμυρίων δολαρίων γέφυρα Cau Cau έπρεπε να ανοίξει αυτόν το μήνα, συνδέοντας την παραθαλάσσια πόλη Βαλβίδια της Χιλής με το γειτονικό νησί Τέχα.

Ωστόσο, αυτό θα καθυστερήσει λιγάκι, διότι οι κατασκευαστές συνειδητοποίησαν πως το ένα κατάστρωμα κυκλοφορίας είχε τοποθετηθεί ανάποδα.

Πρόκειται για μια εθνική ντροπή για την ευημερούσα χώρα της Νότιας Αμερικής, αναφέρει η Daily Mail

Ο πρόεδρος της Χιλής, Σεμπάστιαν Πινιέρα, κατηγόρησε ευθέως την ισπανική κατασκευαστική εταιρεία για το λάθος: «Μπορεί να διορθωθεί... και θα διορθωθεί από την εταιρεία που έκανε το λάθος», δήλωσε ο πρόεδρος.

Η Azvi, η ισπανική εταιρεία υποδομών που κατασκεύασε τη γέφυρα, δεν έχει προχωρήσει σε σχόλια, ενώ η νέα ημερομηνία παράδοσής της δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Η γέφυρα έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια στους χρήστες κοινωνικών μέσων δικτύωσης, οι οποίοι αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν οι εργάτες να κατόρθωσαν να τοποθετήσουν με λάθος τρόπο κάτι που φαινομενικά είναι τόσο σαφές.Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: