Συναντήσεις υπουργού Τουρισμού κυρίας Όλγας Κεφαλογιάννη.


Κατηγορία: Τουρισμός

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Υπουργού Τουρισμού

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του ΕΟΤ, η συνάντηση της υπουργού Τουρισμού κυρίας Όλγας Κεφαλογιάννη με τα προεδρεία της American Hellenic Educational Progressive Association (AHEPA), της American Hellenic Institute (AHI) και της Conference of Presidents of the Major Jewish Organizations (CoP).

Πρόκειται για ελληνο-αμερικανικές και αμερικανο-εβραικές οργανώσεις, που δραστηριοποιούνται σε Ελλάδα, Κύπρο και Ισραήλ.Βασικό αντικείμενο της συνάντησης ήταν η περαιτέρω εμβάθυνση της συνεργασίας, με στόχο  τη δημιουργία ρεύματος επισκεπτών προς την Ελλάδα και το Ισραήλ, μέσω κοινών τουριστικών πακέτων . Επίσης έγινε συζήτηση αναφορικά με τη δυνατότητα αεροπορικής σύνδεσης, μεταξύ των τριών χωρών (ΗΠΑ- Ελλάδος και Ισραήλ).

Η κυρία Κεφαλογιάννη τόνισε ότι η Ελλάδα αποτελεί έναν ασφαλή και φιλόξενο προορισμό. Ανέλυσε στους συνομιλητές της το εθνικό σχέδιο για τον τουρισμό και επισήμανε ότι σκοπός  της κυβέρνησης είναι να πείσει τη διεθνή κοινότητα ότι η Ελλάδα τηρεί τις υποσχέσεις της και προωθεί τις μεταρρυθμίσεις. 

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: