Δίνει προίκα 95 εκατ. σε όποιον παντρευτεί την ομοφυλόφιλη κόρη του


Κατηγορία: Ψυχαγωγία

Αποστολέας:

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

5 εκατομμύρια ευρώ προτίθεται να δώσει σαν προίκα ένας δισεκατομμυριούχος από το Χονγκ Κονγκ στον άνθρωπο που θα παντρευτεί την ομοφυλόφιλη κόρη του, διπλασιάζοντας το αρχικό ποσό των 48 εκατ. ευρώ.

Ο μεγιστάνας της ναυτιλίας και εισοδηματίας, Σεσίλ Τσάο Σε-Τσουνγκ, έγινε πρωτοσέλιδο παγκοσμίως τον Σεπτέμβριο του 2012, όταν πρόσφερε μια ανταμοιβή στον άνθρωπο που θα μπορούσε να πείσει την κόρη του Τζίτζι να τον παντρευτεί, παρά το γεγονός ότι η ίδια έχει συνάψει σύμφωνο συμβίωσης με τη σύντροφό της τα τελευταία 9 χρόνια, την Σιν Έιν.

Ο Τσάο δήλωσε στους Φινάνσιαλ Τάιμς τον Ιανουάριο του 2013 πως «όποιος πείσει την Τζίτζι να τον παντρευτεί, θα ζήσει μια πολυτελή ζωή».
Ο Τσάο σκόπευε να δώσει τον έλεγχο της επιχειρηματικής του αυτοκρατορίας στην κόρη του, αλλά εξετάζει πλέον το ενδεχόμενο να την παραδώσει στους δύο γιους του, αν η Τζίτζι δεν παντρευτεί.

Τώρα, ο 77χρονος μεγιστάνας, δήλωσε σε εφημερίδα της Μαλαισίας, πως σκοπεύει να αυξήσει το ποσό στα 95 εκατομμύρια ευρώ, όταν η πρώτη του προσφορά προσέλκυσε 20.000 ανεπιτυχείς απαντήσεις.

Επιμένει επίσης, πως «δεν είναι πολύ αργά» για να αλλάξει το μυαλό της κόρης του σχετικά με τη σεξουαλικότητά της, και έχει δηλώσει: «Δεν θέλω να παρεμβαίνω στην ιδιωτική ζωή της κόρης μου.
Ελπίζω μόνο να κάνει ένα καλό γάμο, να αποκτήσει παιδιά και να κληρονομήσει την περιουσία μου».

Η Τζίτζι από την πλευρά της, έχει δηλώσει: «Δεν νομίζω πως οποιαδήποτε προσφορά του πατέρα μου, θα μου αλλάξει γνώμη ώστε να ερωτευτώ έναν άνδρα».

Πηγή: Independent


Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: