Μήνυσε τον πατέρα για τη φωτογραφία του γιου στο Facebook


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Πρωταγωνιστές της υπόθεσης είναι οι Κρητικοί γονείς ενός μικρού παιδιού, τις φωτογραφίες του οποίου όπως φαίνεται θέλησε να «ποστάρει» ο πατέρας του στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Μόνο που υπολόγισε χωρίς την αντίδραση της μητέρας του ανήλικου, η οποία αφενός ήθελε να προστατεύσει το παιδί της, αφετέρου θέλησε με αυτό τον τρόπο να περάσει και το μήνυμά της προς τον βιολογικό πατέρα του αγοριού...

Το περιστατικό έγινε σε χωριό του νησιού πριν από λίγα 24ωρα και αμέσως η μητέρα του μικρού υπέβαλε μήνυση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της χωρίς δεύτερη σκέψη.

Πάντως ο μηνυόμενος δεν εντοπίστηκε για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς» αναφέρουν ότι η νεαρή μητέρα δεν έκανε μήνυση μόνο επειδή δεν ρωτήθηκε που ο γιος της «φιγουράρει» στο διαδίκτυο, αλλά καιγιατί το άτομο σε βάρος του οποίου υποβλήθηκε η έγκληση δεν έχει αναγνωρίσει το παιδί αυτό, το παιδί δηλαδή που αυθαίρετα -σύμφωνα με πολλούς- «εξέθεσε» στον κυβερνοχώρο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η μήνυση αφορά σε παραβίαση των προσωπικών δεδομένων του ανήλικου αγοριού.

πηγή: cretalive

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: