Του απαγόρευσαν να φορά βερμούδα και πήγε στη δουλειά με... φούστα


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας
Ένας 40χρονος σχεδιαστής, που του απαγορεύτηκε να φοράει βερμούδα στη δουλειά του μολονότι δεν υπήρχε κλιματισμός στο γραφείο του και το θερμόμετρο στο Ρίο ντε Ζανέιρο έδειχνε 40,8 βαθμούς Κελσίου, δεν δίστασε να δανειστεί μια. . . φούστα από τη γυναίκα του για να αντέξει στον καύσωνα που πλήττει τη χώρα.

 

Ο Αντρέ Αμαράλ Σίλβα φόρεσε την Τρίτη μια φούστα με ασπρόμαυρα καρό που βρήκε στην ντουλάπα της γυναίκας του και μάλιστα ανάρτησε τη φωτογραφία του με τη νέα «στολή εργασίας» στο Facebook. Μέσα σε λίγες ώρες την είδαν 5.000 άνθρωποι, ενώ σήμερα δημοσιεύτηκε και στον Τύπο.

Ο Σίλβα, που είναι σχεδιαστής, αφηγήθηκε ότι ο θυρωρός του κτιρίου όπου εργάζεται, έκπληκτος και αμήχανος, προσπάθησε να τον εμποδίσει να πάει στη δουλειά του όταν τον είδε με τη φούστα. Εκείνος όμως είχε έτοιμη την απάντηση: «Αφού επιτρέπεται στις γυναίκες, τότε επιτρέπεται και σε μένα». Ο θυρωρός πάντως πείστηκε μόνο αφού ο διαχειριστής του κτιρίου τον διαβεβαίωσε ότι «η φούστα επιτρέπεται».

«Έχει χαλάσει ο κλιματισμός και παρά τον καύσωνα δεν έχει ακόμη επιδιορθωθεί», πρόσθεσε ο Σίλβα για να εξηγήσει τις ενδυματολογικές επιλογές του. Σημείωσε μάλιστα ότι η φούστα ήταν τόσο άνετη που σκέφτεται σοβαρά «να μην την επιστρέψει στη γυναίκα του».Πηγή: newsbomb
Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: