Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού δεν τελείωσε ευχάριστα!


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχε συγκεντρώσει θα γινόταν πλούσιος λίρες που θα έβρισκε - Τα πράγματα όμως πήραν απρόβλεπτη τροπή κατά τη διάρκεια υλοποίησης του σχεδίου του...

Λίρες έψαχνε να βρει ένας 69χρονος σε αγροτική οδό της Μαυρολεύκης Δράμας το πρωί, έχοντας παραμάσχαλα μια συσκευή ανίχνευσης μετάλλων αλλά και όλο τον απαραίτητο μηχανισμό.

Σύμφωνα με το thrakitoday.com, οι Αστυνομικοί εντόπισαν τον ηλικιωμένο άνδρα και του πέρασαν χειροπέδες, ενώ ο ίδιος κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί προστασίας αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν: μία συσκευή ανίχνευσης μετάλλων, ένα ζευγάρι ακουστικά, 8 μπαταρίες, ένα φτυάρι, μία αξίνα, ένα τσεκούρι και ένα σκερπάνι.

Όπως προέκυψε, έκανε χρήση των παραπάνω κατασχεμένων αντικειμένων, ανιχνεύοντας για χρυσές λίρες σε παρακείμενο αγροτεμάχιο, χωρίς να κατέχει την απαιτούμενη άδεια. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών .

Πηγή: thrakitoday.com

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: