Συναντήσεις υπ. τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη με πρέσβεις αραβικών κρατών.


Κατηγορία: Τουρισμός

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Υπουργού Τουρισμού

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Θέματα θεωρήσεων εισόδου (visa) στην Ελλάδα από τις αραβικές χώρες, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης της υπουργού  Τουρισμού κυρίας Όλγας Κεφαλογιάννη  με τους πρέσβεις των αραβικών κρατών, στην κατοικία του Πρέσβη της Σαουδικής Αραβίας στην Αθήνα κ. Rayed Krimly.

Η υπουργός Τουρισμού τόνισε τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την παροχή διευκολύνσεων στην έκδοση visa αναφορικά με τους «επισκέπτες καλής πίστης» και κάλεσε τους Άραβες να επισκεφτούν την Ελλάδα.Επίσης συζητήθηκαν οι δυνατότητες απ ευθείας αεροπορικής σύνδεσης της Αθήνας με τα αραβικά κράτη. Γεγονός που θα είχε θετική επίδραση στην τόνωση των τουριστικών σχέσεων μεταξύ της Ελλάδας και των αραβικών κρατών.

Υπό συζήτηση τέθηκε και το ενδεχόμενο συνάντησης στην Αθήνα, των υπουργών τουρισμού της Ε.Ε  και των αραβικών κρατών, στο πλαίσιο της ελληνικής προεδρίας της Ε.Ε.

Από την πλευρά του ο Πρέσβης της Σαουδικής Αραβίας κ. Rayed Krimly έκανε ειδική αναφορά στις εξαιρετικές σχέσεις που έχουν αναπτυχτεί μεταξύ του αραβικού κόσμου και της Ελλάδας και ευχαρίστησε την κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη για την επίσκεψη της στην Σαουδική Αραβία.   

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: