Η υπουργός τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη στην τουριστική έκθεση του Βερολίνου


Κατηγορία: Τουρισμός

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Υπουργού Τουρισμού

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη αναχωρεί την Δευτέρα 3 Μαρτίου για το Βερολίνο με αφορμή τη συμμέτοχη της Ελλάδας στην  ΙΤΒ Βerlin. Η υπουργός Τουρισμού θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του ελληνικού περιπτέρου την Τρίτη 4 Μαρτίου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Βερολίνο η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη θα συναντηθεί με τον γερμανό υφυπουργό Αναπτυξιακής Συνεργασίας και εντεταλμένο  για την Ελληνογερμανική Συνέλευση κ. Joachim Fuchtel .

Επίσης θα συναντηθεί και με την υφυπουργό για τις Μεσαίες Επιχειρήσεις και τον Τουρισμό κυρία  Iris Gleiche. Στο επίκεντρο των συζητήσεων θα τεθούν θέματα ελληνογερμανικής συνεργασίας στο τομέα του τουρισμού, η προσέλκυση επενδύσεων και θέματα τεχνογνωσίας. 

Η κυρία Κεφαλογιάννη θα έχει επίσης συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη μεγάλων τουριστικών οργανισμών (Thomas Cook, TUI) και  εκπροσώπων της αεροπορικής εταιρείας Air Berlin. Ακόμη θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε μεγάλα γερμανικά ΜΜΕ. 

Στην Έκθεση του Βερολίνου θα γίνει παρουσίαση της Κεφαλονιάς, με σκοπό την προβολή του νησιού  σε ολόκληρο τον κόσμο. Επίσης θα προβληθεί και η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων θα γίνει παρουσίαση του project Via Egnatia, όπου θα προβληθούν οι περιοχές της χώρας που συνδέονται μέσω αυτής της οδικής αρτηρίας. 

Το ελληνικό περίπτερο   θα έχει ανανεωμένη εικόνα  ενώ  για πρώτη φορά είναι ιδιαίτερα αυξημένος και ο αριθμός των  συνεκθετών.

Σε μια προσπάθεια ανάδειξης του νέου  προσώπου του ελληνικού τουρισμού, το υπουργείο Τουρισμού και ο  ΕΟΤ σε συνεργασία με τις Περιφέρειες της χώρας  θα διοργανώσουν μεγάλη εκδήλωση για την ελληνική γαστρονομία.      

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: