Βάζουν κάλτσα στο... μόριο τους για καλό σκοπό!


Κατηγορία: Υγεία-Ομορφιά

Αποστολέας:

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Οι Άγγλοι είναι γνωστοί για την άνεση που έχουν με την γύμνια, την σεξουαλικότητα και τη διακωμώδηση αυτής, αλλά αυτή τη φορά φτάσανε σε νέα όρια.

Μια καμπάνια ξεκίνησε από το βρετανικό Cancer Research για να ενημερώσει τους άνδρες για τον καρκίνο των όρχεων. Με την φράση «cock in a sock» (που σημαίνει πέος μέσα σε κάλτσα) η καμπάνια προτρέπει τους άνδρες να βάλουν μια κάλτσα στο μόριο τους και να φωτογραφηθούν σχεδόν γυμνοί ποστάρωντας την φωτογραφία τους στο instagram.Στην πρόκληση ανταποκρίθηκαν πολλοί άνδρες και φωτογραφήθηκαν γυμνοί με μια κάλτσα στο μόριο τους.

Η καμπάνια ξεπέρασε τις προσδοκίες και έχει γίνει viral παγκοσμίως.Το πιο συγκινητικό “selfie” από όλα ήταν αυτό του βρετανικού στρατού, όπου περίπου 15 στρατιώτες φωτογραφήθηκαν μαζί γυμνοί για τον καλό αυτόν σκοπό.Φυσικά πρέπει να τονίσουμε οτι γυναίκες από όλο τον κόσμο ευχαριστούν το cancer research για το... οφθαλμόλουτρο!!!

πηγή: θέμα.gr

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: