Πρόσκληση


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γρ. Πολιτισμού Δήμου Ρεθύμνου

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Το Γραφείο Προγραμματικής Σύμβασης Παλιάς Πόλης Ρεθύμνου, μετά από 17 χρόνια λειτουργίας του, παρουσιάζει σε μια ολοκληρωμένη έκθεση στο «Σπίτι του Πολιτισμού» το μελετητικό του έργο.


Σε πινακίδες με φωτογραφικό υλικό, σχέδια και κείμενα παρουσιάζονται μελέτες ανάπλασης δρόμων, διαμόρφωσης πλατειών και πλατεμάτων στο Ιστορικό Κέντρο της Πόλης, καθώς και μελέτες που εκπονήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια και αφορούν αποκαταστάσεις και αναδείξεις ειδικών κτηρίων και μνημείων.

Επίσης, παρουσιάζονται μελέτες που εκπονήθηκαν τα τελευταία χρόνια και αφορούν στην ανάπλαση οικισμών του ευρύτερου Δήμου Ρεθύμνης, καθώς και μελέτες σχολείων και άλλων ειδικών κτηρίων εκτός Παλιάς Πόλης.


Μέσα από την έκθεση ο επισκέπτης θα έχει την δυνατότητα να ενημερωθεί και για το ιστορικό του Γραφείου της Προγραμματικής Σύμβασης, το σκοπό της ίδρυσης του, τη συγκέντρωση αρχειακού υλικού που πραγματοποιείται από πλευράς του Γραφείου, τη συμμετοχή του σε ευρωπαϊκά προγράμματα κ.α.


Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 9 Απριλίου 2014 και ώρα 19:00  από το Δήμαρχο Ρεθύμνης και πρόεδρο του Γραφείου Προγραμματικής Σύμβασης Γιώργο Μαρινάκη. Για το έργο του Γραφείου θα μιλήσουν επίσης, ο πρώην Δήμαρχος Δημήτρης Αρχοντάκης και ο Υπεύθυνος του Γραφείου αρχιτέκτονας Στάθης Κελέκης.


Η έκθεση θα διαρκέσει από Τετάρτη 9 έως Κυριακή 13 Απριλίου και οι ώρες λειτουργίας της θα είναι 10:00-14:00 και 18:00- 21:00.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: