Υπογειοποιήσεις δικτύων Δ.Ε.Η


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Δήμου Ρεθύμνης - Μαρινάκης Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας
Υπεγράφησαν χθες από τον Δήμαρχο Ρεθύμνης κ Γιώργη Μαρινάκη και από τον Διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ περιοχής Ρεθύμνου κ. Αποστόλη Μανωλεσάκη δύο σημαντικές συμβάσεις έργων που αφορούν την υπογειοποίηση των δικτύων της Δ.Ε.Η και χρηματοδοτούνται από ΕΣΠΑ.

Αναλυτικότερα σύμφωνα με την πρώτη σύμβαση προβλέπεται η υπογειοποίηση του δικτύου της ΔΕΗ στο ανατολικό παραλιακό μέτωπο της πόλης από το Δελφίνι μέχρι το Κουτσολίδι με την εκτέλεση έργου προϋπολογισμού 1.186.573,10 €.

Η υπογειοποίηση αυτή εντάσσεται στα πλαίσια της υλοποίησης του ήδη δημοπρατημένου έργου με τίτλο «Διαμόρφωση πεζοδρομίων και ασφαλών διαβάσεων πεζών στο ανατολικό παραλιακό μέτωπο του Δήμου Ρεθύμνης από το Δελφίνι μέχρι και το Κουτσολίδι».

Η δεύτερη σύμβαση αφορά την υπογειοποίηση του δικτύου της Δ.Ε.Η στην οδό Κριάρη , έχει προϋπολογισμό 351.786,52 € και εντάσσεται στα πλαίσια της υλοποίησης του ήδη δημοπρατημένου έργου με τίτλο «Διαμόρφωση πλέγματος πεζοδρομίων και ανάπλασης κοινοχρήστων χώρων οδών Κουρμούλη και Κριάρη (τμήμα οδού Κριάρη)».

Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνης σε συνεργασία με τους αναδόχους των έργων και των υπεργολάβο της Δ.Ε.Η., προτίθεται να επικεντρωθεί αρχικά στην υλοποίηση του έργου στην οδό Κριάρη και εν συνεχεία στο έργο του παραλιακού μετώπου, έτσι ώστε να μην υπάρξει όχληση των επισκεπτών και των επαγγελματιών της πόλης κατά την διάρκεια της τουριστικής περιόδου.
Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: