ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ Ένωση Καταναλωτών - Η Ποιότητα της Ζωής

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Πλείστες καταγγελίες δέχεται η ΕΚΠΟΙΖΩ από καταναλωτές ασφαλισμένους στην Εθνική Ασφαλιστική, οι οποίοι έχουν τύχει απαλλαγής από την πληρωμή ασφαλίστρων λόγω μόνιμης διαρκούς ολικής ανικανότητας  ή  σοβαρής ασθένειας.  Πρόσφατα η Εθνική απέστειλε επιστολές με τις οποίες καλεί όλους αδιακρίτως να  προσκομίσουν σωρεία εξετάσεων, πιστοποιητικών και εγγράφων σχετικά με την κατάσταση της υγείας τους, θέτοντας μάλιστα σύντομη προθεσμία και προειδοποιώντας ότι εάν παρέλθει  η προθεσμία αυτή θα εφαρμοσθούν οι όροι του συμβολαίου. 

Με την ξαφνική αυτή,  αναιτιολόγητη και μη προβλεπόμενη στις συμβάσεις απαίτησή της
η Εθνική φαίνεται να επιδιώκει όχι τη συλλογή αναγκαίων στοιχείων για τη λειτουργία των συμβολαίων αλλά την επιβάρυνση των ασφαλισμένων, τη δημιουργία αβεβαιότητας κάτι που καταλήγει στη διασάλευση εν τέλει της εμπιστοσύνης τους. 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ως απαράδεκτη την τακτική αυτή της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΕΕΓΑ και την καλούμε να απέχει από κάθε ενέργεια η οποία κατά παράβαση της καλής πίστης, των συναλλακτικών ηθών και της ιδιαίτερης υποχρέωσης που έχει η ασφαλιστική ιδίως απέναντι στους συγκεκριμένους ασφαλισμένους που εξαρτώνται καθ’ ολοκληρία λόγω της καταστάσεώς τους από τη συγκεκριμένη ασφαλιστική εταιρεία, θέτει σε κίνδυνο την ομαλή λειτουργία των εν λόγω ασφαλιστηρίων συμβολαίων.

Η ΕΚΠΟΙΖΩ καλεί τους καταναλωτές που έχουν λάβει αντίστοιχες επιστολές να  έρθει σε επικοινωνία μαζί μας για την καλύτερη επιδίωξη της προστασίας των δικαιωμάτων τους.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: