Το Δήμαρχο Ρεθύμνης πισκέφθηκε σήμερα ο Πρέσβης του Βελγίου


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Δήμου Ρεθύμνης - Μαρινάκης Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας
Το Δήμαρχο Ρεθύμνης κ. Γιώργη Χ. Μαρινάκη επισκέφθηκε σήμερα ο Πρέσβης του Βελγίου κ. Μαρκ Βαν Ντεν Ντικ, συνοδευόμενος από τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή και τον Μαέστρο της Στρατιωτικής Μπάντας του Βελγικού Στρατού.

Στη διάρκεια της συνεργασίας τους συζήτησαν τη δυνατότητα διοργάνωσης μιας συναυλίας κλασικού ρεπερτορίου στο Ρέθυμνο, κατά πάσα πιθανότητα τον προσεχή Ιούλιο, με την Στρατιωτική Μπάντα του Βελγικού Στρατού η οποία διαθέτει 90 Μέλη.

Η συγκεκριμένη συναυλία εντάσσεται στο πλαίσιο ευρύτερης συνεργασίας του Ελληνικού Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με το αντίστοιχο Βελγικό. Η ακριβής ημερομηνία της μουσικής εκδήλωσης θα οριστικοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών οπότε και θα ανακοινωθεί στο πλαίσιο κοινής Συνέντευξης Τύπου του Δημάρχου Ρεθύμνης με τον Βέλγο Πρέσβη.

Στη συνέχεια η Αντιδήμαρχος Τουρισμού – Πολιτισμού κα Μπιρλιράκη Πέπη, συνόδευσε το Βέλγο Πρέσβη και τους συνεργάτες του στην Παλιά Πόλη προκειμένου να διερευνήσουν μαζί πιθανούς χώρους για την πραγματοποίηση της συναυλίας ενώ με τη συνδρομή του Στελέχους του Γραφείου Παλιάς Πόλης κας Αρβανίτη,  ξεναγήθηκαν στο Φρούριο Φορτέτζα και το Δημοτικό Κήπο.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: