Eυχαριστηριο στα εγκαίνια Νεας Πλατείας


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Δήμου Ρεθύμνης - Μαρινάκης Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Καλωσορίσαμε τη Νέα Χρονιά στη Νέα μας Πλατεία.
Μια παγωμένη βραδυά γεμάτη από τη ζεστή ανθρώπινη παρουσία των Ρεθεμνιώτικων οικογενειών που αψήφησαν τις συνθήκες παγετού για να δημιουργήσουν τις δικές τους γιορτινές συνθήκες σ’ ένα χώρο που υποστηρίχθηκε ως ιδέα με κάθε δυνατό μέσο και αγκαλιάστηκε ως έργο με θέρμη απ’ όλους τους συμπολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Ρεθύμνου και συνεργάστηκαν στη διοργάνωση των εκδηλώσεων το τελευταίο διήμερο του χρόνου που πέρασε: την εκδήλωση των εγκαινίων της νέας πλατείας την παραμονή  της Πρωτοχρονιάς και τη νύχτα της αλλαγής του χρόνου  καθώς και στα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης εικαστικών “Liquid”.
Ο Δήμος Ρεθύμνου ευχαριστεί θερμά όλους όσοι εμπνεύστηκαν και συνδημιούργησαν το γιορταστικό περιβάλλον στην πόλη μας που τόσο είχαμε ανάγκη, όλους όσοι απέδειξαν έμπρακτα ότι η διάθεση προσφοράς και η συνεργασία σ’ ένα κοινό στόχο είναι σταθερή εγγύηση επιτυχίας και ευημερίας.Το συγκινητικό είναι ότι σ΄αυτή την προσπάθεια συμμετείχαν άνθρωποι δεν είναι Ρεθυμνιώτικης καταγωγής και οι οποίοι είναι γνωστοί σ’ όλη την Ελλάδα, όπως ο σκιτσογράφος Δημήτρης Χατζόπουλος που παρά την επιθυμία του να μην κάνουμε καμία αναφορά στη βοήθειά του, ας μας επιτρέψει να τον ευχαριστήσουμε για την υπέροχη αφίσα που σχεδίασε με τον γνωστό, ευφυή και έξυπνο «τρόπο» του.

Επίσης ευχαριστούμε:

Την Μότορ Οϊλ και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Ομίλου τον κ. Βαρδή Βαρδινογιάννη για την γενναιόδωρη οικονομική προσφορά του στην διοργάνωση των εκδηλώσεων των εγκαινίων της Πλατείας και της υποδοχής της νέας χρονιάς . Παρότι δεν απορροφήθηκε στο σύνολό της λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που δεν επέτρεψαν την πραγματοποίηση τους συνόλου των προγραμματισμένων   εκδηλώσεων ωστόσο ενίσχυσε όσες πραγματοποιήθηκαν και το υπόλοιπο ποσό θα διατεθεί σε ανάλογες πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα ανακοινωθούν.

Τη Σχολή Τουριστικών επαγγελμάτων “Hotelier” για την ευγενική της χορηγία της κάλυψης των εγκαινίων της ομαδικής έκθεσης εικαστικών “Liquid” που έλαβε χώρα την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου στο Σπίτι του Πολιτισμού.

Την Περιηγητική Λέσχη, που παρά την μεγάλη απώλεια  του αείμνηστου Προέδρου της κ. Καννά, δεν στέρησε από τα παιδιά τη χαρά της καθιερωμένης βόλτας του Αη Βασίλη παραχωρώντας  ευγενικά  το άρμα του  στην Πλατεία ,για τον εορτασμό.

Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων όπως  και τον Ποδηλατικό Σύλλογο Ρεθύμνου «Η Εναλλακτική Κίνηση» για την αθρόα και κεφάτη συμμετοχή τους με ποικίλα δρώμενα παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες .

Την Δημοτική Φιλαρμονική Ρεθύμνου, το Μουσικό  Σύνολο Creta Brass,  τον Παραδοσιακό Μουσικοχορευτικό Σύλλογο Αρκάδι, τους παραδοσιακούς οργανοπαίκτες  κ. Γεράσιμο Σταματογιαννάκη και  κ.  Γιώργο Ψαρουδάκη, την παραμυθού μας κ Γωγώ Φραγκιαδάκη-Λουκά και τον κ. Μανόλη Δρυγιαννάκη, γραμματέα του Συλλόγου Ξενοδοχοϋπαλλήλων που εθελοντικά προσέφερε τις υπηρεσίες του και ως ψήστης της βραδυάς.

Τις εταιρείες catering “Αρτόζα” του κ Αποστολάκη Γεώργιου και “Γευσήνους” του κ   Βαβουράκη Εμμανουήλ για την προμήθεια εξοπλισμού και εδεσμάτων .

Τα καταστήματα : SELECT του κ Μανόλη Κανδυλάκη, το φούρνο του κ Γεωργουλάκη, τον Πειρασμό  της Γεύσης του κ  Βασίλη Γαγάνη, το ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ των κ Λαμπρινού- Αλεξανδράκη, το φούρνο του κ Ζαχαρία Αντωνακάκη, το φούρνο του κ Ηρακλή Γάσπαρη,το ζαχαροπλαστείο  Σκαρτσιλάκη Γιώργου και  το ζαχαροπλαστείο Λαγκουβάρδος 

Την εταιρεία ALMECO  για τις ομπρέλες που μας προσέφερε.

Κυρίως  ευχαριστούμε τους Ρεθεμνιώτες και επισκέπτες της πόλης μας που με τόσο ενθουσιασμό και συγκινητική προσέλευση εγκαινίασαν τη Νέα Πλατεία τη βραδυά της υποδοχής του νέου χρόνου εκπέμποντας σε κάθε γωνιά του Ρεθύμνου το μήνυμα της ενότητας, της αλληλεγγύης, της ενεργής συμμετοχής  και του κοινού οράματος για την ανάπτυξη μιας φιλικής και ανθρώπινης πόλης.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: