5ος ΛΑΙΚΟΣ ΑΓ?ΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ


Κατηγορία: Αθλητισμός

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Δήμου Ρεθύμνης - Μαρινάκης Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, ο  5ος  '' ΛΑΙΚΟΣ ΑΓ?ΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ» που συνδιοργάνωσαν το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνης με την Περιφέρεια Κρήτης- Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου.

Πολλοί Ρεθεμνιώτες όλων των ηλικιακών κατηγοριών αλλά και αθλήτες από Συλλόγους ή και ανεξάρτητοι  απ’ όλο το νησί μας έλαβαν μέρος στον αγώνα ο οποίος περιελάμβανε:  α  ) διαδρομή  μήκους 10.000m.   για αθλητές άνω  των  18   ετών β)  Αγώνα  δρόμου 3.650  μέτρων όπου συμμετείχαν αθλητές  οι πολίτες ηλικίας 10  ετών και μεγαλύτεροι ( γεννημένοι πριν το 2004)  οι οποίοι είχαν το περιθώριο να διανύσουν την παραπάνω διαδρομή με όποιον τρόπο επιθυμούσαν (  τρέχοντας ,  βαδίζοντας  ή  περπατώντας  )  καθώς και γ )  Αγώνας 1.000  μέτρων για παιδιά από 7  έως και 14  ετών. 

Οι αθλητές ξεκίνησαν  στις 10:30  το πρωί  από την πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη όπου και τερμάτισαν.
 
Η επιτυχία της διοργάνωσης οφείλεται εν πολλοίς στη βοήθεια και την άψογη    συνεργασία  της Τροχαίας , του Λιμενικού Σώματος, του  Σώματος  Ελλήνων Σαμαρειτών, τη συνδρομή των χορηγών   Μανουκαράκη ΑΕ και της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Psiloritis Race καθώς και την ανιδιοτελή συμβολή των εθελοντών που συνέδραμαν τη διοργάνωση.

Αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια και θερμές ευχαριστίες γιατί υποστήριξαν ενεργά μια σημαντική για την πόλη μας αθλητική διοργάνωση η οποία αγκαλιάστηκε από πολλούς συμμετέχοντες.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: