Συνεργασία με το Δήμαρχο Ρεθύμνης Γιώργη Χ. Μαρινάκη με αντιπροσωπεία της Cretan Lines


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Δήμου Ρεθύμνης - Μαρινάκης Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Συνεργασία με το Δήμαρχο Ρεθύμνης Γιώργη Χ. Μαρινάκη είχε σήμερα αντιπροσωπεία της Cretan Lines αποτελούμενη από τον  Πρόεδρο της Εταιρείας κ. Γ. Δούσμανη, τα Μέλη κ.κ. Μ. Ανδρουλάκη, Π. Καλλιτσουνάκη, Ν. Βαροτσάκη και το Νομικό Σύμβουλο της Εταιρείας κ. Μ. Μαρινάκη.  

Στη διάρκεια της συνεργασίας τους με το Δήμαρχο οι εκπρόσωποι της Cretan Lines τον ενημέρωσαν για την έγκριση χορήγησης δανείου ύψους 1,5 εκ. Ευρώ για την εξαγορά του πλοίου, γεγονός που θα επιτρέψει στην εταιρεία να κάνει αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά 1,5 εκ Ευρώ.
Η εξέλιξη αυτή κρίνεται ικανοποιητική και τώρα πλέον εναπόκειται στη διάθεση των Ρεθεμνιωτών η απόφαση να στηρίξουν το εγχείρημα και να αποδείξουν ειλικρινά και έμπρακτα σε ποιο βαθμό επιθυμούν να δρομολογηθεί πλοίο στη γραμμή Ρέθυμνο – Πειραιάς.

Ο Δήμαρχος κατέθεσε την αλληλεγγύη του στην προσπάθεια και υποσχέθηκε να τη στηρίξει, σε προσωπικό και θεσμικό επίπεδο, όπως εξάλλου αλληλέγγυος ήταν πάντα στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Επεσήμανε πως η επιτυχία του εγχειρήματος εξαρτάται από τη στήριξη των ίδιων των Ρεθεμνιωτών μια και την προηγούμενη φορά ήταν συγκεκριμένοι εκείνοι που σήκωσαν το βάρος της ευθύνης και της υποστήριξής του. 
 

Τέλος, ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της Cretan Lines για την άμεση ενημέρωση και τους κατέθεσε την ικανοποίηση του για τη σοβαρότητα που επιδεικνύουν στην προετοιμασία της συγκεκριμένης επιχείρησης με αξιόπιστα οικονομικά και τεχνικά στοιχεία, ικανά να αποτελέσουν την αφετηρία για τη θετική εξέλιξη που όλοι επιθυμούμε για τη δρομολόγηση πλοίου στο Ρέθυμνο.  
Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: