Δ.Τ. «Ίδωμεν! Εάν οι αλλαγές προσώπων θα φέρουν βελτιώσεις»


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

«...Κάθε ανασχηματισμός που προκύπτει στο εκάστοτε κυβερνητικό σχήμα, συνιστά προσωπική επιλογή του Πρωθυπουργού.  Στην περίπτωση της σημερινής Κυβέρνησης, βέβαια, την τελική ευθύνη φέρουν αμφότεροι οι σχεδιαστές των συγκυβερνώντων κομμάτων. Μία αλλαγή στο κυβερνητικό σχήμα δημιουργεί αναπόφευκτα προσδοκίες στους πολίτες και μια αίσθηση ανανέωσης της συνολικής κυβερνητικής εικόνας, τα αναμενόμενα όμως πολλαπλά οφέλη, δυστυχώς τις περισσότερες φορές, δεν προκύπτουν.
Με τον μετεκλογικό ανασχηματισμό, η Κυβέρνηση δείχνει τουλάχιστον ότι αναγνώρισε λάθη, αδικίες και αστοχίες. Παραμένει ζητούμενο, ωστόσο, η ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων των ανθρώπων της αγοράς και ειδικότερα των Μμε επιχειρήσεων,  η οποία θα προέλθει από την αλλαγή στο ακολουθούμενο μείγμα οικονομικής πολιτικής και όχι από την αλλαγή των προσώπων.
 Οι προτεραιότητες που πρέπει να υπηρετήσει η νέα Κυβέρνηση είναι η υπερφορολόγηση, η διευθέτηση του εσωτερικού χρέους της αγοράς, η ρευστότητα, το ασφαλιστικό, η αναθέρμανση του κοινωνικού διαλόγου, καθώς και η καθιέρωση ενός δίκαιου και φιλικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος, ώστε να μπορέσουν να αναδειχθούν πρωτοβουλίες μικρομεσαίων, ικανές να ενισχύσουν την απασχόληση και την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας.
Εύχομαι καλή επιτυχία στους νέους Υπουργούς, αλλά και καλή δύναμη σε αυτούς που συνεχίζουν στο ίδιο ή άλλο Υπουργείο. Επειδή, σε πολλές περιπτώσεις κυβερνητικού ανασχηματισμού, ούτε μένουν οι καλύτεροι, ούτε αποχωρούν οι χειρότεροι, ευχαριστώ αυτούς που προσπάθησαν και όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί μας, αλλά ο καθένας για διαφορετικούς λόγους, αντικαταστάθηκε από τη Κυβέρνηση.
Ελπίζω ότι αυτός ο σαρωτικός ανασχηματισμός δεν θα εξαντληθεί μόνο σε επικοινωνιακά οφέλη, αλλά θα αποσκοπεί στην εμπέδωση ενός κλίματος ότι επιτέλους πλησιάζουν καλύτερες μέρες για όλους μας. Η εφαρμογή της πολιτικής που ανακοίνωσε προεκλογικά ο Πρωθυπουργός για ανακούφιση των αδύναμων και στήριξη των μικρομεσαίων της αγοράς αποτελεί  πλέον υποχρέωση και ευθύνη όλων των Υπουργών του. Ίδωμεν!...».

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: