Δ.Τ. Το Ρέθυμνο στους 10 δημοφιλέστερους προορισμούς της Μεσογείου


Κατηγορία: Τουρισμός

Αποστολέας:

Δήμος Ρεθύμνης - Γραφείο Πολιτισμού

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Στους 10 δημοφιλέστερους προορισμούς της Μεσογείου για το καλοκαίρι του 2014 βρέθηκε το Ρέθυμνο, σύμφωνα με τη μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών trivago.gr  που ερεύνησε και παρουσιάζει τους δημοφιλέστερους Μεσογειακούς προορισμούς με βάση τις κριτικές των ταξιδιωτών για το καλοκαίρι του 2014. Αυτό το καλοκαίρι θα έχει χρώμα ελληνικό με τους διάσημους ελληνικούς προορισμούς να έρχονται πρώτοι στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών.
Το Ρέθυμνο βρίσκεται την πρώτη δεκάδα μαζί με προορισμούς όπως το Ημεροβίγλι και την Οία της Σαντορίνης, τη Μύκονο και το Αμάλφι της Ιταλίας, αφήνοντας πίσω του προορισμούς όπως τα Χανιά, το Λάγος της Πορτογαλίας και το Σιντέ της Τουρκίας.  
« Το αποτέλεσμα μας χαροποιεί ιδιαίτερα, δηλώνει η αντιδήμαρχος Τουρισμού - Πολιτισμού κυρία Πέπη Μπιρλιράκη.  Είναι το επιστέγασμα μιας σκληρής  προσπάθειας ετών που έρχεται να επιβραβεύσει τους κόπους και τις απαιτήσεις μια ολόκληρης κοινωνίας. Που οραματίστηκε ένα διαφορετικό δρόμο ανάπτυξης, φιλικό προς το περιβάλλον και σχεδιασμένο να ακολουθεί και να υπηρετεί τις  ανάγκες όχι μόνο των επισκεπτών της αλλά και τις ίδιες ανάγκες των κατοίκων της. Γιατί θέλουμε ο επισκέπτης να νοιώθει την οικειότητα που νοιώθει ο μόνιμος κάτοικος και ο Ρεθυμνιώτης να νοιώθει τη φρεσκάδα που νοιώθει ο επισκέπτης. Για αυτό δεν σταματάμε, συνεχίζουμε να καταθέτουμε νέες προτάσεις, ρηξικέλευθες ιδέες αλλά και να ακολουθούμε, όπου είναι απαραίτητο, τους πρωτοπόρους.
Με κύριο μέλημά μας τους νέους που πρέπει να βοηθήσουμε στο ξεκίνημά τους, τους επαγγελματίες που επενδύουν στο μέλλον τους και τους ηλικιωμένους που θέλουν να ξεκουραστούν σε μια κοινωνία που τους σέβεται..Έτσι η πόλη μας θα υποδέχεται πάντα κάθε έναν επισκέπτη σαν έναν δικό της άνθρωπο και εκείνος θα μας ανταμώνει πάντα σαν και την πρώτη του φορά»

Υπενθυμίζουμε ότι η λίστα είναι αποτέλεσμα της δημοτικότητας των προορισμών με βάση τις κριτικές των χρηστών  στην trivago αλλά και σε  150 διαφoρετικά bookingsites. Τα κριτήρια που χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία αυτής της λίστας είναι οι προορισμοί να διαθέτουν τουλάχιστον 5000 κριτικές χρηστών από όλο τον κόσμο και τουλάχιστον 60 ξενοδοχεία ανά προορισμό.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: