Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Δήμου Ρεθύμνης - Μαρινάκης Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας
Αγαπητοί Φίλοι 
 
Ο Δήμαρχος Ρεθύμνης Γιώργης Μαρινάκης  σας προσκαλεί αύριο, Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014, στην παρουσίαση δύο δράσεων του Δήμου μας και συγκεκριμένα:    
 
Στις 10.30 το πρωϊ, στην ανατολική παραλιακή λεωφόρο, στο πεζοδρόμιο απέναντι από την παιδική χαρά που βρίσκεται στα  Περιβόλια , για να μεταβείτε μαζί στο αμμώδες τμήμα της παραλίας όπου θα σας ενημερώσει, μαζί με τον Πρόεδρο ΑμεΑ κ. Τσαχάκη Δημήτρη, για τις νέες εγκαταστάσεις που δημιουργήθηκαν εκεί προκειμένου να εξασφαλιστεί  η άνετη και ασφαλής πρόσβαση των Ατόμων με Αναπηρία στη θάλασσα. Ειδικότερα πρόκειται για δύο καμπίνες (μία χημική τουαλέτα και μία καμπίνα για αλλαγή ρούχων), ένα ειδικό διάδρομο κι ένα αμαξίδιο με το οποίο οι χρήστες θα μπορούν να μπαίνουν στη θάλασσα. ( Πιθανότατα θα γίνει κι επιτόπια επίδειξη της λειτουργίας του αμαξιδίου) 
 
Στις 12.30 το μεσημέρι, της ίδιας ημέρας, σας προσκαλούμε  στο Δημαρχείο, όπου θα υπογραφεί η σύμβαση για  την κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου στα Περιβόλια μεταξύ του Δημάρχου Ρεθύμνης και του αναδόχου εργολάβου.
 
Σας ευχαριστώ και καλό μεσημέρι! 
Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: