Υπογραφή Σύμβασης


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Αίμη Μιχελιδάκη

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

  Τη Σύμβαση για το έργο “ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΣΕ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΦΩΚΑ ΔΗΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ υπέγραψε την π. Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης με τον ανάδοχο του έργου. 
  Με το συγκεκριμένο έργο προγραμματίζονται και θα εκτελεστούν μέσα στους επόμενους 12 μήνες , παρεμβάσεις στους Οικισμούς:  Αγ.Κωνσταντίνος
 • Άνω Βαρσαμόνερο, Ζουρίδι, Καλονύκτης και Μούντρος.  Ειδικότερα θα γίνει επισκευή, αποκατάσταση και βελτίωση τους εσωτερικού τους οδικού δικτύου, θα τοποθετηθούν φωτιστικά σώματα και θ’  απομακρυνθούν στοιχεία  που δεν συνάδουν με τη φυσιογνωμία των Οικισμών.
 •   Η λειτουργική αποκατάσταση των οδοστρωμάτων πέραν της διευκόλυνσης που θα παρέχει στους κατοίκους των Οικισμών θα δημιουργήσει παράλληλα ένα δίκτυο ασφαλούς οδικής σύνδεσης των Οικισμών ώστε να είναι προσβάσιμοι στους επισκέπτες του.
 •   Ο Προϋπολογισμός του έργου είναι  915.000,00 €, χρηματοδοτείται από το ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης κι η διάρκεια εκτέλεσης του είναι οι 12 μήνες. 
 • ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ

  Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
  Εκτύπωση σελίδας
  Αποστολή σε φίλο

  Σχολιάστε:  Σχετικές Κατηγορίες

  Δημοσκόπηση
  Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
  Θετικά
  Αρνητικά
  Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
  Δε γνωρίζω

  Δείτε αποτελέσματα
  Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

  Κατασκευή Rethimno.gr

  κατασκευή ιστοσελίδων
  Επικοινωνία με EnterTheWeb
  Λεωφ. Κουντουριώτη 77
  Ρέθυμνο-Κρήτη
  Τ.Κ. 74100
  τηλ: 28310-28608
  φαξ: 28310-28609
  κιν: 693 44 318 28
  e-mail: