Δ.Τ. για παράταση αιτήσεων στο Λαχανόκηπο


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Αίμη Μιχελιδάκη

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Παράταση υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα του «Δημοτικού Λαχανόκηπου» του Δήμου Ρεθύμνης.

Με κανονικούς ρυθμούς συνεχίζεται η υποβολή των αιτήσεων από τους συμπολίτες στο πρόγραμμα του «Δημοτικού Λαχανόκηπου» του Δήμου Ρεθύμνης. Επειδή όμως έχει σημειωθεί αυξημένο ενδιαφέρον για πληροφορίες προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου μας για τη συγκεκριμένη κοινωνική δομή, αποφασίστηκε να δοθεί μια μικρή παράταση στην υποβολή των αιτήσεων έως και την Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014 ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι δημότες. 

Υπενθυμίζεται ότι έχει ήδη επιλεγεί ο χώρος για τη λειτουργία του  «Δημοτικού Λαχανόκηπου», ο οποίος  βρίσκεται στη τοπική κοινότητα Άδελε, 6 χλμ. Ανατολικά της πόλης του Ρεθύμνου. Περιλαμβάνει 100 αγροτεμάχια των 50 τ.μ. περίπου, τα οποία θα διατεθούν δωρεάν στους ωφελούμενους για την καλλιέργεια οπωρολαχανικών. Το πρόγραμμα έχει σαν στόχο να υποστηρίξει ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του πληθυσμού, επιδιώκοντας την κάλυψη μέρους των διατροφικών τους αναγκών, ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων με εκπαίδευση και πρακτική άσκηση, περιβαλλοντική αναβάθμιση δημοτικών εκτάσεων κ.α.

Οι ενδιαφερόμενοι συμπολίτες που επιθυμούν να ενταχθούν στο συγκεκριμένο Πρόγραμμα μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις συμμετοχής τους  έως την Δευτέρα 1/09/2014   στην Κοινωνική Λειτουργό του Δημοτικού Λαχανόκηπου Δήμου Ρεθύμνης, Λεωφόρος Κουντουριώτη 98 (πρώην ΚΕΠ), 1ος όροφος.  Ώρες κατάθεσης αιτήσεων 9:00 π.μ. έως 13:00.

 Η επιλογή των ωφελουμένων θα γίνει με σειρά προτεραιότητας. Σε περίπτωση που υπάρξει μεγάλη προσέλευση πέραν του αριθμού των αγροτεμαχίων, οι αιτήσεις  θα αξιολογηθούν από επιτροπή, με βάση εισοδηματικά κριτήρια φτώχειας, ανεργίας, οικογενειακής κατάστασης, εντοπιότητας, συνθηκών διαμονής. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις  οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλ:  2831021307 (Δημοτικός Λαχανόκηπος) ή 2831341260-261 (Γραφείο Διαμεσολάβησης Δ. Ρεθύμνης).                     

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: