Δ.Τ. Για διοργάνωση Beach Volley


Κατηγορία: Αθλητισμός

Αποστολέας:

Αίμη Μιχελιδάκη

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

 

Ο Δήμος Ρεθύμνης σε συνεργασία με το Σύλλογο «Ρέθυμνο Volley Club ΙΔΑΙΟΙ”  διοργανώνουν το πρώτο εργασιακό πρωτάθλημα Beach Volley 4x4, στις νέες αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας που βρίσκονται στο αμμώδες τμήμα  της παραλιακής Λεωφόρου Ε.Βενιζέλου ( στο ύψος της περιοχής πρώην «Λαβύρινθος»).
Η έναρξη της αγωνιστικής περιόδου έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014 ενώ η λήξη του πρωταθλήματος έχει οριστεί για την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου οπότε θα διεξαχθεί και ο τελικός  αγώνας.
Η κλήρωση των αγωνιστικών θα γίνει το Σάββατο 23 Αυγούστου 2014. Διευκρινίζεται ότι  στις ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή ο αριθμός των παικτών δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 8 άτομα ενώ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι εν ενεργεία αθλητές.
Οι αγώνες θα διεξάγονται καθημερινά, από Δευτέρα έως Σάββατο, κατά τις απογευματινές ώρες και συγκεκριμένα  στις:  3.30 μ.μ., 4.30 μ.μ., 5.30 μ.μ. και 6.30 μ. μ. ενώ όλα τα νοκ άουτ παιχνίδια θα είναι βραδινά.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και την Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014 ενώ για επιπλέον ενημέρωση μπορούν να επισκέπτονται  την ιστοσελίδα του Δήμου www.rethymno.gr και την ιστοσελίδα του Ρέθυμνο Volley Club ΙΔΑΙΟΙ” rethimnovolleyclub.blogspot.com και στο facebook: Rethymno Volley club idaioi ή να επικοινωνούν στο τηλ: 6972834529 - 6977509765  
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο πρωτάθλημα που εγκαινιάζεται στην πόλη μας με την προοπτική να προστεθεί στις αξιόλογες αθλητικές δράσεις που έχουν χαρακτήρα θεσμού και διοργανώνονται κάθε χρόνο στο Ρέθυμνο, σημαντική είναι η αρωγή ιδιωτών επιχειρηματιών όπως η Εταιρεία  Περνιεντάκης Α.Ε.  ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Lipton Ice Tea  που εξασφάλισαν στους διοργανωτές το σύνολο της απαιτούμενης υλικοτεχνικής υποδομής για τη διεξαγωγή των αγώνων. Μια πραγματικά γενναιόδωρη χορηγία για την οποία τους ευχαριστούμε θερμά.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: