Δ.Τ. ΕΣΕΕ για τη συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Αθήνα, 27 Αυγούστου 2014

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

«Συνάντηση Προέδρου ΕΣΕΕ κ. Βασίλη Κορκίδη με τον Πρόεδρο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α κ. Αλέξη Τσίπρα»
Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 27 Αυγούστου, συνάντηση ανάμεσα στον Πρόεδρο της ΕΣΕΕ κ. Βασίλη Κορκίδη και τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης  κ. Αλέξη Τσίπρα, στα γραφεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, ενόψει της προσεχούς Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Στο πλαίσιο της συνάντησης, διαπιστώθηκε ότι υπάρχει σύμπτωση απόψεων σε πολλά ζητήματα.  Ο κ. Κορκίδης γνωστοποίησε στον κ. Τσίπρα τους άξονες του «οδικού χάρτη» του εμπορίου και παράλληλα τον ενημέρωσε σχετικά με τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το εμπόριο και η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα σήμερα, με έμφαση στα ζητήματα των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο και τον ΟΑΕΕ, της υπερφορολόγησης, των κόκκινων δανείων, της χρηματοδότησης και της ρευστότητας των επιχειρήσεων. 
Ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ, μετέφερε την ανησυχία και την αγωνία των μικρομεσαίων εμπόρων, που βλέπουν τις υποχρεώσεις τους να αυξάνουν συνεχώς, περιέγραψε την κατάσταση στην αγορά και παρουσίασε αναλυτικά τις θέσεις και τις προτάσεις του ελληνικού εμπορίου.  Παράλληλα, ήταν θετικός στην πρόταση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 €, επισημαίνοντας ότι συμπίπτει με την προ διετίας αντίστοιχη πρόταση της Συνομοσπονδίας.  Ζήτησε τέλος από τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης την υποστήριξή του στο εγχείρημα του ορισμού, νομοθέτησης και προστασίας της εντός κρίσης μικρομεσαίας υπερχρεωμένης επιχείρησης.
Ο κ. Τσίπρας από την πλευρά του, συμμεριζόμενος τα προβλήματα των ελλήνων εμπόρων, δεσμεύθηκε για την προώθηση των αιτημάτων του ελληνικού εμπορίου, μέσω της ένταξής τους στις προγραμματικές θέσεις του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: