Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου σε επιτυχόντες


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Δήμου Ρεθύμνης - Μαρινάκης Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Συγχαρητήριο Μήνυμα Δημάρχου στους επιτυχόντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ

 Αγαπητά μου παιδιά

Η χθεσινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των φετινών εισαγωγικών εξετάσεων έβαλε τέλος στην αγωνία σας κι ελπίζω να προκάλεσε χαμόγελα αισιοδοξίας στα πρόσωπα των περισσότερων από  σας. Η ανάμνηση της διαδικασίας στην οποία υποβληθήκατε τα προηγούμενα χρόνια, θα σας συνοδεύει σε όλη σας τη ζωή. Ήταν άλλωστε ένα από τα πιο σημαντικά βήματα στο δρόμο της ενηλικίωσής σας.
Θα ήθελα να συγχαρώ όλους όσοι πετύχατε το στόχο σας και να σας ευχηθώ να είστε υγιείς και δυνατοί για να παραμείνετε προσηλωμένοι και αφοσιωμένοι στα όνειρά σας, να συνεχίσετε  τις σπουδές σας με την ίδια θέληση, επιμονή και δύναμη ώστε να γίνετε λαμπροί επιστήμονες και χρήσιμοι άνθρωποι για τον τόπο και τη χώρα μας . 
Σε αυτή την προσπάθεια δεν ήσασταν μόνοι. Γι αυτό και αξίζουν       θερμά συγχαρητήρια στους γονείς σας που συμμετείχαν με αγάπη και πίστη στις δυνατότητές σας σε όλη  αυτή τη διαδρομή αλλά και στους καθηγητές σας, που σας βοήθησαν με γνώση και υπομονή να καλλιεργήσετε αυτές τις δυνατότητες με επιτυχία.
Ιδιαίτερα όμως, θα ήθελα να απευθυνθώ και σε σας τους νέους μας που δεν πετύχατε την εισαγωγή σας σε κάποιο ΑΕΙ ή ΤΕΙ  και να σας  προτείνω να μην επιτρέψετε σε μια πρόσκαιρη αποτυχία να σφραγίσει  την ζωή σας και να επηρεάσει τη διάθεσή σας για συνέχιση της προσπάθειας.
Υπάρχουν πολλές επιλογές, τις οποίες εύχομαι να κάνετε με σύνεση, αισιοδοξία και τόλμη, έτσι ώστε να γίνετε χρήσιμοι, άξιοι  και δημιουργικοί άνθρωποι.            

                                                                 ΓΙΩΡΓΗΣ Χ. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: