Δ.Τ. ΕΣΕΕ για συνάντηση με τον ΓΓ του ΚΚΕ


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Αθήνα, 29 Αυγούστου 2014

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

«Συνάντηση Προέδρου ΕΣΕΕ κ. Βασίλη Κορκίδη με τον Γενικό Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ κ. Δημήτρη Κουτσούμπα»
Πραγματοποιήθηκε χθες, 28 Αυγούστου 2014, συνάντηση ανάμεσα στον Πρόεδρο της ΕΣΕΕ κ. Βασίλη Κορκίδη και μέλη Δ.Σ. της ΕΣΕΕ με τον Γενικό Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ κ. Δημήτρη Κουτσούμπα στα γραφεία του κόμματος στον Περισσό.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης διαπιστώθηκε ότι υπάρχει μία καλή βάση επικοινωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές για αρκετά ζητήματα. Ο κ. Κορκίδης παρουσίασε στον κ. Κουτσούμπα τους «10 σταθμούς ανεφοδιασμού» στο πλαίσιο της χάραξης της «εθνικής εμπορικής οδού» που έχει προτείνει η ΕΣΕΕ. Παράλληλα, τον ενημέρωσε σχετικά με τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αυτοαπασχολούμενοι και οι μικροεργοδότες του εμπορίου καθώς και η μικρομεσαία επιχείρηση σήμερα, όπως: ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο και τον ΟΑΕΕ,  υπερφορολόγηση, "κόκκινα" δάνεια, χρηματοδότηση και ρευστότητα των επιχειρήσεων, μείωση τζίρου και λουκέτα. Επιπλέον, ο κ. Κορκίδης, ζήτησε από τον κ. Κουτσούμπα την υποστήριξη του ΚΚΕ στο εγχείρημα για την προστασία της εντός κρίσης μικρομεσαίας υπερχρεωμένης επιχείρησης, την πρόταση λύση για τον ΟΑΕΕ και τον ευχαρίστησε για την ξεκάθαρη στάση του ΚΚΕ στο ζήτημα της κυριακάτικης αργίας.
Ο κ. Κουτσούμπας από την πλευρά του, ανέλυσε τις προτάσεις του ΚΚΕ για τη Μμε επιχειρηματικότητα και ανέλυσε την οπτική του κόμματός του για το μέλλον των μικρών επιχειρηματιών και αυτοαπασχολουμένων.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: