Συνεργασία του Τομέα Πρασίνου του Δήμου με τους υπόλοιπους Τομείς


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Δήμου Ρεθύμνης - Μαρινάκης Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεργασία του Τομέα Πρασίνου του Δήμου με τους υπόλοιπους Τομείς

Τον περασμένο μήνα και μετά την ανάληψη καθηκόντων και ενημέρωσης στα νέα της καθήκοντα στον τομέα  Πρασίνου η αρμόδια Αντιδήμαρχος Τουρισμού , Προβολής και Πρασίνου κ. Πέπη Μπιρλιράκη –Μαμαλάκη συνοδευόμενη από την Προϊσταμένη Τμήματος Πρασίνου κ. Γκολφινοπούλου Νικολέτα και τους Υπεύθυνους του Τμήματος κ. Γαλανομάτη Μανώλη και Αλαμάνου Γεωργία, ξεκίνησαν σειρά επαφών με διάφορους φορείς και Υπηρεσίες για την καλύτερη δυνατή  συνεργασία και συντονισμό ενεργειών και δράσεων για το έργο που πρέπει να υλοποιήσουν από κοινού.
Οι συναντήσεις ξεκίνησαν από το Λιμενικό Ταμείο με την Πρόεδρο κα Ρένα Κουτσαλεδάκη   και τη Διευθύντρια κα Αθανασία Δασκαλάκη, ενώ συνεχίστηκε με την Τεχνική Υπηρεσία και συγκεκριμένα με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Θεμάτων κ. Μίνωα Αλεφαντινό ,  τη Διευθύντρια κα Γεωργία Κελέκη και στελέχη της υπηρεσίας.
Υπήρξε γόνιμος διάλογος σχετικά με τον προγραμματισμό των  βραχυπρόθεσμων  και μακροπρόθεσμων δράσεων και συζητήθηκαν τα πλαίσια στα οποία θα μπορούσε να στηριχθεί ο εθελοντισμός των επιχειρηματιών και των φορέων. Ένα μικρό δείγμα υλοποίησης των παραπάνω υπήρξε το παρτέρι στην είσοδο του Λιμενικού Ταμείου το οποίο φυτεύτηκε  για πρώτη φορά και κοσμεί πια καλαίσθητα την είσοδο των γραφείων του Λιμενικού Ταμείου.
Πρόκειται να ακολουθήσουν παρόμοιες συναντήσεις  με τα Τμήματα Καθημερινότητας και Παιδείας, τους Ξενοδόχους και άλλους Επιχειρηματικούς Φορείς με σκοπό  να συζητηθούν οι υφιστάμενες συνθήκες  και να τεθούν νέοι στόχοι.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: