Πρόσκληση σε συνέντευξη τύπου


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Αίμη Μιχελιδάκη

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας
Αγαπητοί Φίλοι 
 
Στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΥΔΑΤΙΝΕΣ ΓΕΦΥΡΕΣ: Ενώνουμε τη φωνή μας για το νερό!"  που υλοποιεί το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS και η Ένωση Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης-Αποχέτευσης (Ε.Δ.Ε.Υ.Α.), με στόχο την προώθηση μιας νέας συμμετοχικής  κουλτούρας για το αστικό και ημιαστικό νερό, θα βρίσκονται αύριο στην πόλη μας συνεργάτες του Δικτύου για να υλοποιήσουν τις  δράσεις του Προγράμματος. 
Σας προσκαλούμε λοιπόν σε Συνέντευξη Τύπου, αύριο Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014, στις 13.30, στο Δημαρχείο, στη διάρκεια της οποίας εκπρόσωποι του Δήμου μας και του Δικτύου Μεσόγειος SOS θα σας ενημερώσουν για τις παραμέτρους του Προγράμματος. 
Όσοι από σας επιθυμείτε να πάρετε κάποιες φωτογραφίες ή πλάνα από τη δράση, σας ενημερώνουμε ότι αύριο από τις 11 το πρωϊ  έως τις 13.00, συνεργάτες του Μεσόγειος SOS  θα βρίσκονται στο κιόσκι του Δήμου, στην πλατεία 4ων Μαρτύρων (απέναντι από το φούρνο του Νύκταρη),   για να δίδουν πληροφορίες και έντυπο υλικό στους περαστικούς στο πλαίσιο της καμπάνιας ευαισθητοποίησης των πολιτών. 
Ευχαριστούμε πολύ και καλό μεσημέρι!
Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: