Αναβάθμιση ταχύτητας πρόσβασης στο Ιντερνετ του δικτύου Wi-Fi του Δήμου


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Αίμη Μιχελιδάκη

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

 Αυξημένες ταχύτητες περιήγησης στο διαδίκτυο προσφέρει δωρεάν ο Δήμος στους πολίτες κι επισκέπτες της πόλης μας. Τον  Νοέμβριο του 2014, το Τμήμα Πληροφορικής του Δήμου Ρεθύμνης ,  ολοκλήρωσε τις εργασίες αναβάθμισης της ταχύτητας πρόσβασης των χρηστών του ασύρματου δημοτικού δικτύου WiFi. 
Έτσι, οι χρήστες του δικτύου έχουν πλέον στη διάθεση τους αυξημένη κατά  150% τη δυνατότητα πρόσβασης σε  δεδομένα (Download – Upload),  σε  44 σημεία πρόσβασης (access points) όπου έχει εγκατασταθεί το ασύρματο δίκτύο WiFi του Δήμου Ρεθύμνης.
Συγκεκριμένα οι  περιοχές που διαθέτουν αυτά τα σημεία  πρόσβασης καλύπτουν 1800 μέτρα παραλίας από την Οδό Κιουλούμπαση μέχρι το Haagen Dazs, τις πλατείες Μικρασιατών, Τεσσάρων Μαρτύρων και Αγνώστου Στρατιώτη, τον Δημοτικό Κήπο, το Θέατρο Ερωφίλη στη Φορτέτζα, το χώρο γύρο από το Δημαρχείο, το σπίτι του Πολιτισμού, την Μαρίνα, το κλειστό γήπεδο Μελίνα Μερκούρη, κ.α.
Ο επισκέπτης, στις περιοχές κάλυψης του δικτύου, μπορεί να συνδεθεί στο Διαδίκτυο χωρίς κωδικό, είτε με το κινητό του τηλέφωνο, είτε με φορητό υπολογιστή, tablet ή οποιαδήποτε άλλη wi-fi ενεργοποιημένη συσκευή. Το δίκτυο του Δήμου Ρεθύμνης έχει ονομασία: municipality_of_rethymno

Για περισσότερες πληροφορίες και στατιστικά σχετικά με το δίκτυο Wi-Fi του Δήμου δείτε εδώ: http://www.rethymno.gr/e-services/wifi.
Από το Τμήμα Πληροφορικής του Δήμου Ρεθύμνης 

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: