Επίσκεψη Πολωνών επιχειρηματιών στο Ρέθυμνο


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Επιμελητήριο Ρεθύμνης

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας
Επίσκεψη Πολωνών επιχειρηματιών στο Ρέθυμνο για αναζήτηση συνεργασίας σε θέματα εμπορίου.
 
            Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης ενημερώνει τα μέλη του ότι Πολωνοί επιχειρηματίες, συνοδευόμενοι από αντιπροσωπεία της Πολωνικής Περιφέρειας του Λουμπούσκι θα επισκεφθούν το Επιμελητήριο Ρεθύμνης την Παρασκευή 13 Μαρτίου και ώρα 15:00.
            Οι Πολωνοί επιχειρηματίες θα πραγματοποιήσουν B2B επαφές με ενδιαφερόμενους Ρεθεμνιώτες επιχειρηματίες, ενώ η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τους εκπροσώπους της Πολωνικής Περιφέρειας του Λουμπούσκι.
            Η επίσκεψη αποτελεί συνέχεια προηγούμενης που πραγματοποίησε η Πολωνική αντιπροσωπεία στην Κρήτη, τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, μετά από πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κρήτης, στο πλαίσιο της προσπάθειας «ανοίγματος» των Κρητικών επιχειρήσεων στην αγορά της Πολωνίας.
            Στην Πολωνική αντιπροσωπεία θα συμμετάσχουν, μέχρις στιγμής, εκπρόσωποι δέκα έξι επιχειρήσεων που επιθυμούν να προωθήσουν στην Ελληνική αγορά τα προϊόντα τους, στους τομείς:
            Κατασκευή επίπλων, διοργάνωση εκδηλώσεων και αθλητικών γεγονότων, παραγωγή ειδών υγιεινής, εξοπλισμός ζαχαροπλαστικής (μηχανές παγωτών) αλλά και παραγωγή προϊόντων διατροφής όπως αρτοσκευάσματα, παραγωγή μελιού και κεριών, φρούτα και λαχανικά, σκόνη γάλακτος.
            Στην αντιπροσωπεία, συμμετέχουν, επίσης ,επιχειρήσεις που επιθυμούν την εισαγωγή Κρητικών προϊόντων από τους κλάδους των ειδών διατροφής.
            Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης καλεί τα μέλη του που δραστηριοποιούνται στους τομείς της παραγωγής τροφίμων και του εισαγωγικού εμπορίου και που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην συνάντηση, να δηλώσουν την πρόθεση συμμετοχής τους στο τηλέφωνο 28310-57330 (κ. Τσαούλης) και email: info@eber.gr έως και την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015.
Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: