ΔΤ για επίσκεψη αντιπροσωπείας μαθητών στο Δήμαρχο Ρεθύμνου


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Δήμου Ρεθύμνης - Μαρινάκης Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

            Το Δήμαρχο Ρεθύμνου κ. Γιώργη Χ. Μαρινάκη επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία εκπαιδευτικών και μαθητών από το Πειραματικό Γυμνάσιο Ρεθύμνου, το Γυμνάσιο Παλαιού Ψυχικού και το 2ο Γυμνάσιο Χολαργού. Τα δύο σχολεία της Αθήνας φιλοξενούνται στην πόλη μας, προκειμένου να παρουσιάσουν, στο πλαίσιο της επιτυχημένης μουσικοθεατρικής εκδήλωσης με θέμα « Οι νεανικές κουλτούρες της δεκαετίας του ’50 – ‘70», που συνδιοργάνωσαν και υλοποίησαν στο «Σπίτι του Πολιτισμού»  χθες το βράδυ (Παρασκευή 13/3). Οι καθηγητές που συνόδευαν τους μαθητές και ηγήθηκαν της υλοποίησης του Προγράμματος είναι οι : κος Μαρκαντές Ιωάν., κα Καρρά Ελένη, κα Κατσούδα Ξανθή, κα Σωτηροπούλου Χριστίνα κ. Νικητόπουλος Χαράλαμπος, κ. Λωρελλάϊ Τότση και κ. Τομζάς Παύλος.
 
Ο Δήμαρχος υποδέχθηκε εγκάρδια την αποστολή και συζήτησε με τα  παιδιά και τους εκπαιδευτικούς θέματα που αφορούν την εκπαίδευση εν γένει, την  οργάνωση και λειτουργία του Δήμου,  περιβαλλοντικά ζητήματα με έμφαση στη διαχείριση απορριμμάτων, τις πολιτιστικές δραστηριότητες που διοργανώνονται στην πόλη από το Δήμο αλλά και από τις πολυάριθμες πολιτιστικές και εθελοντικές οργανώσεις κ.α. Μάλιστα δέχθηκε με ευχαρίστηση τα πολύ θετικά σχόλια που διατυπώθηκαν από τους φιλοξενούμενους μας για την καθαριότητα της πόλης, τη φιλοξενία των ανθρώπων της, την κρητική διατροφή και την ενεργή πολιτιστική δραστηριότητα που διαπίστωσαν από τη σύντομη παραμονή τους.

Ο Δήμαρχος τους προσέφερε το λεύκωμα με τους χάρτες της πόλης μας σε ανάμνηση της επίσκεψής τους στο Ρέθυμνο και τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη και την ωραία συνεργασία που έχουν με το Πειραματικό Γυμνάσιο στο πλαίσιο της αδελφοποίησης των 3 σχολείων. 

                                                        Από το Γραφείο Τύπου

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: