Ότι δε θα θέλαμε να ξέρουμε για τους άντρες...


Κατηγορία: Μόδα-Αισθητική

Αποστολέας:

MAGAZINO Ρέθυμνο

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας
Από την Υρω Βασιλάκη
 
 Διανύουμε έναν αιώνα όπου οι πάντες θεωρούν ότι οι γυναίκες δεν έχουν αφήσει απόρθητο κανένα αντρικό φρούριο, έχουμε σκεφτεί όμως, ότι πλέον μπορεί να συμβαίνει και το αντίθετο? Πλέον οι γυναίκες έχουν γίνει αξιοζήλευτα όμορφες. . .
    Οι απαιτήσεις από τους σύγχρονους άντρες έχουν αυξηθεί, άρα κατά συνέπεια και οι ανάγκες τους. Ας παρακολουθήσουμε λοιπόν βήμα βήμα το δρόμο που κάνει ένας αρσενικό του αιώνα μας έως ότου φτάσει στο αποτέλεσμα που αντικρύσουμε :
  
√ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ
Το γυμναστήριο είναι ο αγαπημένος χώρος χαλάρωσης και εκτόνωσης αντρών και γυναικών .τουλάχιστον 4 φορές τη εβδομάδα για 1.5 ώρα, δίνει μια πολύ σωστή φυσική κατάσταση Σε συνδυασμό ειδικά με την κατάλληλη διατροφή και τα σωστά συμπληρώματα , το σώμα γίνετε χτιστό και τέλεια δομημένο.
 
 √ αισθητικός
Νομίζαμε ότι είναι γυναικείο άβατο, κάναμε μεγάλο λάθος. Και τα δυο φυλά πλέον έχουν ανάγκη από τη φροντίδα του αισθητικού. Οι ρυθμοί τις ζωής μας τον κάνει απαραίτητο, μια λοιπόν απολέπιση, μάσκα και ενυδάτωση προσώπου και σώματος έρχεται αμέσως μετά την αποτρίχωση που κάνουν τα ατίθασα αγοράκια ακόμη και στα πιο αδιάκριτα σημεία. Αυτοί ψυχή, δεν έχουν.. γιατί λοιπόν να μην είναι μαλακοί και λαμπεροί. Λαμπεροί...
 
 √ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ
Δεν εννοούμε βέβαια του μανικιούρ όπως την εννοούν οι γυναίκειες. Όταν οι άντρες κάνουν μανικιούρ, καθαρίζουν τα νύχια τους δίνουν ένα σχήμα και φροντίζουν τα χέρια και τα δάχτυλά τους.
 
 
√ SOLARIUM
Για όσους δεν το γνωρίζουν 2-3 επισκέψεις για δολαρίου το μήνα χαρίζουν στο δέρμα μία υπέροχη λάμψη. Είναι λες και το δέρμα ακτινοβολεί και τονίζεται το χρώμα του. Αυτό φυσικά είναι πολύ πιο έντονο όταν προηγούνται όλα τα παραπάνω!
 
 
  √ Ντύσιμο
Είναι κάτι που κάνουν όλοι ! η διαφοροποίηση είναι πώς το κάνει ο καθένας, τι αποτέλεσμα έχει η προσπάθειά του και τέλος πόσο χρόνο καταναλώνει για έχει κάποιο αποτέλεσμα, διότι πάντοτε οι άντρες ντυνόντουσαν αυτό που άλλαξε είναι ο χρόνος που αφιερώνουν !
 
 
√ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.
Καλά όλα τα παραπάνω αλλά αν από τη φύση του ο άντρας, δεν έχει αρρενωπότητα, ήθος και δυνατή προσωπικότητα τότε μπορεί όλα τα παραπάνω να καμουφλάρουν κενό αλλά κάποια στιγμή η φούσκα θα σκάσει
 
    Ο τρόπος που ‘πουλάει ο κάθε άντρας τον εαυτό του, στις μέρες μας είναι τελείως υποκειμενικός και γι αυτό σχεδόν πάντα διαφέρει. Πρόσφατα στις κινηματογραφικές αίθουσες κυκλοφόρησε η νέα ταινία του JAMES BOND , o οποίος είναι ο πλέον σύγχρονος καρδιοκατακτητής. Βλέποντάς τον να τρέχει, να σκοτώνει, να ελίσσεται δύσκολα κάποιος θα έμπαινε στη διαδικασία να σκεφτεί ότι πίσω από αυτήν την σχεδόν αψεγάδιαστη αντρική φιγούρα και την επιτομή της αρρενωπότητας κρύβεται ένας άντρας που προσέχει τόσο πολύ τον εαυτό του. Ίσως αυτή η σκέψη να λειτουργούσε εις βάρος του ειδώλου αυτού, ίσως να έχανε από την τόση αρρενωπότητα. 
 
    Παλαιότερα ο συνδυασμός των λέξεων περιποίηση-άντρες ήταν ένα θέμα ασυμβίβαστο, ένα θέμα taboo, η μόνη περιποίηση που παρείχαν οι άντρες στον εαυτό τους ήταν ο μπαρμπέρης και αυτό μερικές φορές το έκαναν και μόνοι τους, πήγαιναν εκεί μόνο για κούρεμα, όλα τα περεταίρω θεωρούνταν υπερβολή και μία διαδικασία καθαρά γυναικεία. Τι είναι αυτό που άλλαξε τόσο πολύ την αντρική σκέψη.
     Πολλοί που θα βιάζονταν να βγάλουν συμπεράσματα θα έλεγαν «αν ήταν αρκετά άντρας δε θα τα έκανε αυτά», και έρχομαι να ρωτήσω, από πότε ο αντρισμός φαίνεται από όλα τα παραπάνω,
   Μήπως όμως εκεί είναι η λύση τις εξήγησης αυτής της αλλαγής. Για να δούμε..
Το μείζον πρόβλημα πολλών νέων είναι ο αποπροσανατολισμός. Οι νέοι σήμερα έχουν τόσα πολλά ερεθίσματα και βομβαρδίζονται από πληροφορίες που δεν μπορούν να εστιάσουν πουθενά και στο τέλος χάνονται. Μήπως και οι άντρες μέσα από όλα αυτήν την εξέλιξη του καιρού μας και όλα αυτά τα σχεδόν τέλεια πρότυπα κοντεύουν ‘να κάψουν φλάντζα! έχουμε σκεφτεί εμείς οι γυναίκες τι απαιτήσεις έχουμε και πόσο δυναμισμό έχουμε. Ο άντρας κυνηγός- Don Juan κοντεύει να εκλείψει, μπορεί να είναι πιο όμορφος, πιο καθαρός πιο μορφωμένος αλλά είναι και λιγότερο κυνηγός. Αρέσκεται πλέον στην εικόνα του και περιμένει να κυνηγηθεί.
 
    Είναι όμορφο και καλαίσθητο να περιποιούνται οι άντρες. Τους κρατάει καθαρούς και προσεγμένους, αρκεί όμως να μην φτάνει στα όρια της υπερβολής. Ο ναρκισσισμός και η απόλυτη γυναικεία ψύχωση με την εξωτερική εμφάνιση δεν αρμόζουν σε έναν άντρα, είναι μακράν γυναικείο προνόμια. Είναι καλό να υπάρχει ένα είδους ισότητας αλλά να μην ισοπεδώνονται οι ρόλοι του κάθε φύλου, είναι καλό να διατηρεί ο καθένας τα χαρακτηριστικά και τις ιδιαιτερότητές του. Εξαρτάται από τον καθένα μας να διαφυλάξουμε αυτά τα προνόμια του φύλου μας.
Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: