Συναντήσεις Ε. Κουντουρά με ηγεσία Ρωσικής Υπηρεσίας Τουρισμού, Tour Operators και ρωσικά ΜΜΕ


Κατηγορία: Τουρισμός

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Υπουργού Τουρισμού

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

                                                           20-3-2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ  ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
ΕΛΕΝΑΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ
ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΜΕ  TOUR OPERATORS ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΑ ΜΜΕ.  

Σε συνέχεια των  συναντήσεων κατά την παραμονή της στη Μόσχα, η αναπληρώτρια  Υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κυρία Έλενα Κουντουρά  είχε σειρά επαφών με τον επικεφαλής της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Τουρισμού  Oleg Petrovich Savonov, με τους κυριότερους  εκπροσώπους της ρωσικής τουριστικής αγοράς και με εκπροσώπους ΜΜΕ. 
Η Αναπληρώτρια Υπουργός σημείωσε ότι παρά τη μικρή οικονομική ύφεση που παρατηρείται στη Ρωσία , γεγονός που σημαίνει ότι ενδεχομένως θα ταξιδέψουν φέτος λιγότεροι ρώσοι τουρίστες, στόχος της Ελλάδας είναι  να διεκδικήσει  όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μερίδιο από τη ρωσική τουριστική αγορά. 
Όπως τόνισε η κυρία Κουντουρά, είναι θετικό  το  γεγονός ότι οι ρώσοι τουρίστες παραμένουν πιστοί στη χώρας μας και για το λόγο αυτό καταβάλλεται κάθε προσπάθεια ώστε να είναι όσο το δυνατόν απρόσκοπτη η έλευσή τους στην Ελλάδα.
Επίσης κατά τη συνάντησή της με τον επικεφαλής της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας κ.  Savonov,  επιβεβαιώθηκε το πολύ καλό κλίμα μεταξύ των δύο χωρών και συζητήθηκε η περαιτέρω ενδυνάμωση των ελληνορωσικών τουριστικών σχέσεων, ενώ έγινε ιδιαίτερη μνεία για την άψογη συνεργασία με τον ΕΟΤ Μόσχας.  Από την πλευρά της η Αναπληρώτρια Υπουργός Ελενα Κουντουρά ευχαρίστησε τον κ. Savonov και τον προσκάλεσε να επισκεφθεί τη χώρα μας.  
Παράλληλα η κυρία Έλενα Κουντουρά , συνάντησε εκπροσώπους των ρωσικών ΜΜΕ (TTG RUSSIA, ARS PRESS , METROJET και INTERFAX).
Οι επαφές της Αναπληρώτριας Υπουργού συνεχίσθηκαν επίσης και στο ελληνικό περίπτερο, όπου η κυρία  Κουντουρά συνομίλησε με τους κυριότερους εκπροσώπους της ρωσικής τουριστικής αγοράς (TEZ TOUR, BIBLIO GLOBUS, AMBOTIS, PEGAS TOURISTIK, TUI, SOLVEX, PANTEON και MOUZENIDIS), οι οποίοι της παρουσίασαν τα σχέδιά τους για τη νέα τουριστική περίοδο και αντάλλαξαν απόψεις για την κατάσταση της ρωσικής αγοράς τουρισμού.

 

 

    

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: