3η Παγκρήτια έκθεση - ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Δήμου Ρεθύμνης - Μαρινάκης Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Δίκτυο για την Απασχόληση Δήμου Ρεθύμνης», στο πλαίσιο υλοποίησης της Δράσης «Δικτύωση» του Τοπικού Σχεδίου για την Απασχόληση (ΤοπΣΑ) Δήμου Ρεθύμνης, συμμετέχει με δικό της περίπτερο στην 3η Παγκρήτια έκθεση “ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση”.
Η υψίστης σημασίας για την προβολή και την προώθηση των τοπικών προϊόντων αλλά και των υπηρεσιών και των δραστηριοτήτων που αναπτύσσονται στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης διοργάνωση, ανοίγει τις πύλες της την Παρασκευή 1 Μαΐου, και θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα 4 Μαΐου2015,  στο Στάδιο  Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), στο Νέο Φάληρο, στην Αθήνα.
Σκοπό της Α.Σ. «Δίκτυο για την Απασχόληση Δήμου Ρεθύμνης» αποτελεί η ενημέρωση και η πληροφόρηση του κοινού σχετικά με το σύνολο των Δράσεων που έχουν υλοποιηθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας της, με κυρίαρχο στόχο την παραχώρηση ευκαιριών σε ανέργους και επιχειρήσεις,  μέσω της δημιουργίας θέσεων εργασίας και της προώθησης της επιχειρηματικής δραστηριότητας, αιχμής κοινωνικής οικονομίας, καθώς και η δημιουργία επαφών, η δικτύωση με άλλες Αναπτυξιακές Συμπράξεις και επαγγελματικούς φορείς και η ανταλλαγή καλών πρακτικών και προβληματισμών.
 Το ωράριο λειτουργίας της Έκθεσης είναι από Παρασκευή έως Κυριακή  11:00 - 21:00 και την Δευτέρα 11:00 - 19:00. Η επίσημη τελετή εγκαινίων έχει οριστεί την Παρασκευή 1/5/2015, στις 19:00, ενώ έχει προγραμματιστεί η υλοποίηση πλήθους παράλληλων εκδηλώσεων, καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας της έκθεσης, το αναλυτικό πρόγραμμα των οποίων, καθώς και λοιπές πληροφορίες, έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.pagritiaekthesi.gr.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: