Επίσκεψη Έλενας Κουντουρά στην Ρόδο


Κατηγορία: Τουρισμός

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Υπουργού Τουρισμού

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΗ ΡΟΔΟ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Η ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ
ΟΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ  TUI GROUP

  Η Αν. Υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Έλενα Κουντουρά επισκέφθηκε τη Ρόδο όπου είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο ο οποίος  εξέφρασε την ικανοποίηση του για την παρουσία της κας Κουντουρά στη Ρόδο τονίζοντας ότι μετά από πολλά χρόνια υπουργός Τουρισμού επισκέπτεται το νησί.
Στη συνέχεια ο νέος πρόεδρος της TUI Friedrich Joussen παρέθεσε  δείπνο στο οποίο  παρακάθισαν  η Αν. Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, ο γενικός γραμματέας του Ε.Ο.Τ. Πάνος Λειβαδάς, ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, ο δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης, η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μαριέττα Παπαβασιλείου  και  ξενοδόχοι που συνεργάζονται με το TUI group.
Κατά τη διάρκεια του δείπνου ο πρόεδρος της TUI Friedrich Joussen εξέφρασε τη στήριξή του στην Ελλάδα  και τόνισε ότι σύμφωνα με στοιχεία που διαθέτει, η τουριστική κίνηση της χώρας μας θα είναι αυξητική και αυτή τη χρονιά .
Παράλληλα τόνισε ότι στόχευση της TUI είναι φέτος να φέρει 10% περισσότερους τουρίστες  στην Ελλάδα  σε σχέση με την περυσινή περίοδο. Επίσης επεσήμανε ότι ήδη  υλοποιείται η δέσμευση για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου της χώρας μας  από 180 ημέρες το χρόνο στις  210. Τέλος  ο κ. Joussen τόνισε ότι η  Ελλάδα παραμένει αυθεντικός προορισμός και συνεπώς στρατηγική προτεραιότητα για την TUI.    
Από την πλευρά της   η Έλενα Κουντουρά επισήμανε ότι η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου είναι ένας από τους τέσσερις βασικούς άξονες προτεραιοτήτων της νέας κυβέρνησης, ενώ  απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τις φήμες περί μέτρων που μπορεί να πλήξουν τον τουρισμό τόνισε ότι δεν θα συμφωνήσει με μέτρα που δεν θα έχουν τεκμηριωμένη οικονομική μελέτη και σχεδιασμό και που μπορεί να βλάψουν τον τουρισμό.  

 

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: