Έναρξη λειτουργίας ηλεκτρονικών μπαρών στο Δακτύλιο Π.Π.


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Δήμου Ρεθύμνης - Μαρινάκης Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

                                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                           

ΘΕΜΑ : Λειτουργία Δακτυλίου Παλιάς Πόλης 2015

 

Έτοιμες  να λειτουργήσουν είναι οι αυτόματες ηλεκτρονικές μπάρες στα κύρια σημεία εισόδου στον Δακτύλιο της Παλιάς Πόλης Ρεθύμνου αφού ολοκληρώθηκε η επισκευή τους από το Δήμο Ρεθύμνου, Η έναρξη λειτουργίας τους προγραμματίζεται για την Τρίτη 2 Ιουνίου 2015.

Παρακαλούνται λοιπόν οι συμπολίτες δικαιούχοι των καρτών ελεύθερης διέλευσης για την τρέχουσα χρονιά, να προσέλθουν άμεσα στην Τεχνική Υπηρεσία και να παραλάβουν τις κάρτες τους.

Ενημερωτικά αναφέρουμε ότι υπάρχουν 3 κατηγορίες καρτών, οι λευκές για τους κατοίκους και τους συνοδούς ηλικιωμένων κατοίκων, οι πορτοκαλί για τις Υπηρεσίες Έκτακτης Ανάγκης και τα υπηρεσιακά επαγγελματικά οχήματα και οι γαλάζιες για τις τροφοδοσίες, και τις ταχυμεταφορές. Οι λευκές και οι πορτοκαλί κάρτες είναι 24ωρης διέλευσης, ενώ οι γαλάζιες ισχύουν μέχρι τις 13.00 το μεσημέρι.

Οι δικαιούχοι που έχουν στην κατοχή τους παλαιά τηλεχειριστήρια, θα πρέπει  να τα προσκομίσουν στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας, μέχρι την Τετάρτη 27 Μαϊου, ώστε να συγχρονιστούν με τις νέες μπάρες  και να τους επιστραφούν.

Όσοι από τους  δικαιούχους  δεν έχουν τηλεχειριστήριο ή το έχουν χάσει, θα πρέπει να προμηθευτούν νέο, με χρέωση 20 Ευρώ, από την συνεργαζόμενη με τον Δήμο εταιρία ΑΝΥΣΜΑ Α.Ε., που βρίσκεται στο Πανόραμα (περιοχή Κουμπέ τηλ. 28310-20420). Όμως η  διαδικασία διάθεσης των νέων τηλεχειριστηρίων θα ξεκινήσει  την Πέμπτη 28 Μαϊου 2015

           
Από το Δήμο

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: