Συμμετοχή Δημάρχου σε Συνέδριο ΕΔΕΥΑ


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Δήμου Ρεθύμνης - Μαρινάκης Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας  Περιβάλλοντος, η Ένωση Δημοτικών Επιχειρήσεων Υδρευσης – Αποχέτευσης  (Ε.Δ.Ε.Υ.Α), με πρωτοβουλία του Προέδρου της και Δημάρχου Ρεθύμνης κ. Γιώργη Μαρινάκη, διοργάνωσε Ημερίδα με τίτλο « Σχεδιασμός - Υλοποίηση και Διαχείριση έργων και εγκαταστάσεων των Δ.Ε.Υ.Α στις νέες συνθήκες – Προβλήματα και προοπτικές», η οποία πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα την π. Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015.                                                                                    
Στην Ημερίδα προσκλήθηκαν και συμμετείχαν Εκπρόσωποι των ΔΕΥΑ όλης της χώρας και συζητήθηκαν θέματα διαχείρισης υδατικών πόρων, δικτύων εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων, πηγών ανανεώσιμης ενέργειας, σχεδιασμός και υλοποίηση έργων από τις ΔΕΥΑ βάσει σχεδίων διαχείρισης στα υδατικά διαμερίσματα ενώ έγινε  ενημέρωση στους συμμετέχοντες για το Πρόγραμμα «Υδάτινες Γέφυρες – Medsos” κ.α. 
Ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κήρυξε την έναρξη των εργασιών και στην εισήγησή του αναφέρθηκε σε θέματα σχεδιασμού έργων, επεσήμανε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ΔΕΥΑ και παρέθεσε τις προοπτικές και τις δυνατότητες που υπάρχουν για τη διασφάλιση της μελλοντικής εύρυθμης λειτουργίας τους με προσανατολισμό την προστασία του περιβάλλοντος, της δημόσιας υγείας  καθώς και την εξυπηρέτηση των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών των πολιτών. Επιπλέον κατέθεσε την ικανοποίησή του για τη θετική συνεργασία με τις Υπηρεσίες του Υπουργείου Εσωτερικών και την ελπίδα ότι σύντομα θα υπάρξει επίλυση των θεμάτων που απασχολούν τις ΔΕΥΑ όλης της χώρας.
Ο Δήμαρχος θα επιστρέψει στο Ρέθυμνο το απόγευμα της προσεχούς Κυριακής.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: