Συνάντηση της ΕΣΕΕ με την «Λαϊκή Ενότητα»


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Αθήνα, 26 Αυγούστου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνάντηση της ΕΣΕΕ με την «Λαϊκή Ενότητα»

Στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής που έλαβε η τρίτη αριθμητικά κοινοβουλευτική ομάδα της «Λαϊκής Ενότητας», ο Πρόεδρός της κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης και στελέχη της προσκάλεσαν  σε συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 25 Αυγούστου, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας κ. Βασίλη Κορκίδη και τον Γενικό Γραμματέα κ. Γιώργο Καρανίκα, με αντικείμενο συζήτησης εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα.
Ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της ΕΣΕΕ μετέφεραν στον κ. Λαφαζάνη τους φόβους και την αγωνία των μικρομεσαίων της αγοράς για τις μελλοντικές εξελίξεις στην οικονομία, επεσήμαναν τους κινδύνους από την πολιτική αβεβαιότητα και κατέθεσαν τις πάγιες θέσεις και αποφάσεις της Συνομοσπονδίας. Ο κ. Κορκίδης επεσήμανε ότι μεταξύ των μικρομεσαίων του εμπορίου δεν υπάρχουν κερδισμένοι παρά μόνο περισσότερο ή λιγότερο χαμένοι. Η σημερινή πολιτική κατάσταση δεν μας επιτρέπει να την αντιμετωπίσουμε με παρωπίδες, τη στιγμή μάλιστα που το μυαλό  των ανθρώπων της αγοράς βρίσκεται ήδη στην επόμενη ημέρα των εκλογών. Αυτό που επιθυμούν οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες είναι να ξαναδουλέψουν και να δημιουργήσουν ανάπτυξη με απασχόληση.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: