Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Ρεθύμνου στους συμμετέχοντες στις πανελλαδικές 2015


Κατηγορία: Πανεπιστήμιο

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Δήμου Ρεθύμνης - Μαρινάκης Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Συγχαρητήριο Μήνυμα Δημάρχου στους επιτυχόντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ

 Αγαπητά μου παιδιά

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των φετινών εισαγωγικών εξετάσεων, η οποία σηματοδότησε το τέλος της αγωνίας σας, θα ήθελα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος,   να σας συγχαρώ  για την επίπονη προσπάθεια που καταβάλλατε τα προηγούμενα χρόνια και  για την αντοχή που επιδείξατε στην πρώτη, ίσως πιο σοβαρή, δοκιμασία της μέχρι σήμερα ζωής σας.
Ελπίζω κι εύχομαι ο κόπος σας να ανταμείφθηκε και να επιτύχατε τους στόχους που θέσατε. Σε σας που καταφέρατε να ανοίξετε την πόρτα ενός ΑΕΙ ή ΤΕΙ της χώρας μας,  καταθέτω τα θερμά μου συγχαρητήρια και τις ευχές μου να είστε υγιείς και δυνατοί για να παραμείνετε προσηλωμένοι και αφοσιωμένοι στα όνειρά σας και να συνεχίσετε  τις σπουδές σας με την ίδια θέληση, επιμονή και δύναμη ώστε να γίνετε λαμπροί επιστήμονες.   Επιπλέον, την ελπίδα, ότι μετά το πέρας των σπουδών σας, οι συνθήκες θα είναι καλύτερες ώστε να έχετε κάθε δυνατή ευκαιρία ν’ ασκήσετε την επιστήμη σας στη χώρα μας  και να γίνετε χρήσιμοι πολίτες, από κείνους, που τόσο έχουμε όλοι ανάγκη.
Ιδιαίτερα όμως, θα ήθελα να απευθυνθώ και σε σας, τους νέους μας που δεν πετύχατε την εισαγωγή σας σε κάποιο ΑΕΙ ή ΤΕΙ  και να σας  προτείνω να μην επιτρέψετε σε μια πρόσκαιρη αποτυχία να σφραγίσει  την ζωή σας και να επηρεάσει τη διάθεσή σας για συνέχιση της προσπάθειας. Ποτέ οι άξιοι και όσοι έχουν τη θέληση για μάθηση, δεν χάνονται.
Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ τους γονείς σας που στάθηκαν πλάι σας και αγωνίστηκαν για να σας εξασφαλίσουν το μέλλον που ονειρεύεστε αλλά και τους δασκάλους σας, σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, οι οποίοι  συνέβαλλαν,  με γνώση και υπομονή, στην προσωπική σας καλλιέργεια και στην ανάπτυξη των ικανοτήτων σας.
Καλή επιτυχία στο νέο σας ξεκίνημα και κάθε πρόοδο σε όλους σας!

                                                                 ΓΙΩΡΓΗΣ Χ. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:
Παλαιότερα άρθρα Πανεπιστήμιο

Περισσότερα >>Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: