Ασφαλτόστρωση οδών Κουρμούλη Δημητρακάκη


Κατηγορία: Περιβάλλον-Αγροτικά

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Δήμου Ρεθύμνης - Μαρινάκης Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ : Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδούς Κουρμούλη και Δημητρακάκη λόγω ασφαλτόστρωσης

 

Από Παρασκευή 11 Σεπτέμβρίου έως Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου


Εργασίες ασφαλτόστρωσης στις οδούς  Κουρμούλη (στο μήκος από Χατζημιχάλη Γιάνναρη μέχρι Ελεύθερνας) και Δημητρακάκη (στο μήκος από Μοάτσου μέχρι Χατζημιχάλη Γιάνναρη) θα εκτελέσει ο Δήμος μας  στο προσεχές διάστημα και συγκεκριμένα από την Παρασκευή  11-09-2015 και ώρα 07.00 το πρωί, μέχρι την Κυριακή 13-09-2015 και ώρα 18.00 το απόγευμα. Οι προγραμματισμένες αυτές επεμβάσεις εντάσσονται  στο πλαίσιο του έργου ανάπλασης του Δήμου Ρεθύμνου και, προκειμένου να  εκτελεστούν με ασφάλεια κι εντός χρονοδιαγράμματος,  θα γίνουν αναγκαίες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις όπως:

α)  Την Παρασκευή 11-9-2015 θα γίνεται τμηματική μονοδρόμηση των παραπάνω οδών και εκτροπή της κυκλοφορίας προς τις οδούς Κριάρη και Ψυχουντάκη, ώστε να γίνει απόξεση και απομάκρυνση του παλαιού ασφαλτικού.

β)  Το Σάββατο 12-9-2015 θα διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Κουρμούλη, από το ΙΚΑ μέχρι την οδό Δημητρακάκη. Η άνοδος των οχημάτων προς Τρία Μοναστήρια θα γίνεται μέσω της οδού Ψυχουντάκη ενώ η κάθοδος προς Ρέθυμνο, μέσω της οδού Κονδυλάκη. Δεν θα μπορούν να περάσουν βαρέα οχήματα και λεωφορεία, τα οποία θα εξυπηρετούνται από τον κόμβο Ατσιποπούλου.

γ) Την Κυριακή 13-9-2015 θα ισχύσει διακοπή κυκλοφορίας της οδού Δημητρακάκη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Και σε αυτή την περίπτωση, τα  οχήματα με κατεύθυνση τα Τρία Μοναστήρια θα χρησιμοποιούν την οδό Ψυχουντάκη ενώ η κάθοδος τους στο Ρέθυμνο θα γίνεται μέσω της οδού Κονδυλάκη. Τα βαρέα οχήματα και λεωφορεία,  θα εξυπηρετούνται από τον κόμβο Ατσιποπούλου.

Παρακαλούμε τους συμπολίτες κι επισκέπτες οδηγούς να συνεργαστούν όπως πράττουν συνήθως, ακολουθώντας την ειδική σήμανση και τις υποδείξεις των εργαζομένων ώστε οι εργασίες να ολοκληρωθούν με τη μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία και όχληση. Ευχαριστούμε πολύ.

  Από το Δήμο Ρεθύμνου.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: