Ενημερωτικές συναντήσεις


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Δήμου Ρεθύμνης - Μαρινάκης Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία για 5η συνεχή χρονιά  οι ενημερωτικές συναντήσεις του αντιδημάρχου παιδείας κ. Γεωργαλή Γεωργίου, των προέδρων των σχολικών επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. κ. Μαθιουδάκη Ξενοφώντα και Λαχνιδάκη Δημητρίου αντιστοίχως  καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων με τους Δ/ντές-Δ/ντριες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ρεθύμνης.
Οι Δ/ντές ενημερώθηκαν διεξοδικά για τα τρέχοντα θέματα που αφορούν την λειτουργία των σχολείων μέσω αναλυτικών ενημερωτικών εντύπων καθώς και για την πορεία των έργων των νέων σχολικών κτιρίων .
Τέλος καθορίστηκαν τα βήματα συνεργασίας μεταξύ αυτών και του τμήματος παιδείας του δήμου προκειμένου να αντιμετωπιστούν όσο το δυνατόν καλύτερα προβλήματα που προκύπτουν λόγω της γενικότερης αστάθειας.
Παρεμβάσεις έκανε και ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γεώργιος Μαρινάκης δείχνοντας το μεγάλο ενδιαφέρον του για τα θέματα παιδείας.
Επίσης στα πλαίσια των διαδοχικών ενημερώσεων ο αντιδήμαρχος παιδείας συναντήθηκε με τις σχολικές καθαρίστριες και με  τους σχολικές φύλακες.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: