Διαδικτυακή απάτη


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

ΙΝΚΑ - Ινστιτούτο Καταναλωτών

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας
ToNέο ΙΝΚΑ σας ενημερώνει για μεγάλη διαδικτυακή απάτη που σκοπό έχει να σας αποσπάσει προσωπικά δεδομένα, μέσω τραπεζικών λογαριασμών.
 
 
 
Τις τελευταίες ώρες αποστέλλεται μαζικά ένα email που καλεί τον χρήστη και πελάτη των τραπεζών Εθνική, Πειραιώς και Εμπορική, να συμπληρώσει μία φόρμα με τα προσωπικά του δεδομένα. Με αυτόν τον τρόπο υποτίθεται ότι ενεργοποιεί μία υπηρεσία μέσω της οποίας θα απαλλάσσεται από την προμήθεια που επιβάλλεται για την ανάληψη μετρητών από ATM και για όλες τις διαδικτυακές συναλλαγές. Με την ενεργοποίηση εντός 48 ωρών ο χρήστης θα κερδίσει και 20 ευρώ.  

Το Νέο ΙΝΚΑ σε επικοινωνία που είχε με την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών επιβεβαίωσε την απάτη που γίνεται σε βάρος των καταναλωτών και καλεί τους πολίτες που γίνονται αποδεκτές τέτοιων μηνυμάτων να μην παραχωρούν σε καμία περίπτωση τα προσωπικά τους στοιχεία και να ενημερώνουν απευθείας την διεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος.
 
 
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τους νομικούς μας συμβούλους Σήλια Τσέκερη 6936922852 και Δημήτρη Καραμήτσα 6936000836
Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: