Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι


Κατηγορία: Ψυχαγωγία

Αποστολέας:

Γρ. Πολιτισμού Δήμου Ρεθύμνου

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας
Παρά τη δυνατή βροχόπτωση οι 17.000 καρναβαλιστές παρέλασαν απτόητοι τη Μεγάλη Παρέλαση των 43 Πληρωμάτων και των 32 Αρμάτων που οι ίδιοι έφτιαξαν! Η μουσική στη διαπασών και τίποτα δεν μπόρεσε να χαλάσει τη διάθεση και την αισιοδοξία της μεγαλύτερης πολιτιστικής παρέας στη σύγχρονη Κρήτη και όχι μόνο!

 

 
Η ωραία Ιλένια και ο χιουμορίστας Σήφης όχι μόνο δεν τα έκαναν μούσκεμα, αλλά έδωσαν δυναμικά τον καλύτερό τους εαυτό, όπως και όλο το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2016 Ζω, Δρω, Δημιουργώ με την τρέλα και τη φόρα που το έχει φέρει πρώτο στις καρδιές όλων και με συνεχή ακόμα και.. ακαδημαϊκή πλέον παρουσία!
 
 
Τα περιστατικά μέθης ήταν ελάχιστα! Η νεολαία που έδωσε φέτος δυναμικό και μαζικότατο παρών στη διοργάνωση φέρθηκε υποδειγματικά υπεύθυνα, ενώ και τα σώματα ασφαλείας και οι σαμαρείτες το επιβεβαίωσαν συνοδεύοντας με τη διακριτική τους παρουσία τις εκδηλώσεις στην πιο βροχερή και εκκωφαντική κορύφωσή τους!
 
Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: