Συναυλία Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Δήμου Ρεθύμνης


Κατηγορία: Ψυχαγωγία

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Δήμου Ρεθύμνης - Μαρινάκης Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Δήμου Ρεθύμνης, υπό την διεύθυνση του μαέστρου Ρίνο Χριστ, πρόκειται να πραγματοποιήσει συναυλία την Πέμπτη 7 Μαΐου και ώρα 21:00μ.μ. στο Σπίτι του Πολιτισμού με θέμα: «Τα κλασικά συναντιούνται με την ποπ». Οι καλλιτέχνες, με τη συμμετοχή των Ειρήνη και Ελένη Τορνεσάκη στο τραγούδι, θα παρουσιαστούν έργα των Beethoven, Sting, Prokofiev, System of a Down, Χατζιδάκι, Zappa και άλλων.

Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Δήμου Ρεθύμνης ιδρύθηκε το 2003 ως μαθητική ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου. Η πρώτη της συναυλία είχε μεγάλη επιτυχία αποδεικνύοντας ότι η ορχήστρα είχε μεγάλες δυνατότητες. Στη Συμφωνική Ορχήστρα μπορούν να συμμετέχουν όχι μόνο μαθητές του Δημοτικού Ωδείου και της Δημοτικής Φιλαρμονικής, αλλά και μαθητές άλλων ωδείων, φοιτητές και ερασιτέχνες (και όχι μόνο) μουσικοί.

Το 2007 η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Δήμου Ρεθύμνης πραγματοποίησε δύο πολύ επιτυχημένες συναυλίες με τον γνωστό καλλιτέχνη Αλκίνοο Ιωαννίδη, ενώ το 2008 ξεκίνησε μια σειρά συναυλιών που παρουσίασαν εξαιρετικό ενδιαφέρον, μέρος της οποίας αποτελεί και η εκδήλωση της ερχόμενης Πέμπτης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. 
Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: