1η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου αποδεικνύοντας με κάθε ευκαιρία την στήριξή της στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, συμμετέχει στις εκδηλώσεις εορτασμού της 1ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων – που για πρώτη φορά εφέτος αποφάσισε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή – με περίπτερο ενημέρωσης του καταναλωτικού κοινού, των επιχειρηματιών ή όσων ενδιαφέρονται να αναπτύξουν επιχειρηματική δράση.

Το περίπτερο θα λειτουργεί από 6 έως 14 Μαΐου, 10.00π.μ έως 19.00μ.μ., επί του πεζόδρομου Βουκουρεστίου μεταξύ Σταδίου & Πανεπιστημίου και όπου θα παρέχονται  πληροφορίες και θα διανέμεται ενημερωτικό υλικό σε κάθε ενδιαφερόμενο. Έχουν προσκληθεί και πρόκειται να το επισκεφθούν ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κωστής Χατζηδάκης καθώς επίσης και οι Υφυπουργοί  Ανάπτυξης κ.κ. Ιωάννης Μπούγας και Γιώργος Βλάχος και άλλοι επίσημοι.

Ελπίζουμε ότι, η εν λόγω δράση θα συμβάλλει στην εκστρατεία ενημέρωσης των ΜΜΕ, που στόχο έχει την προώθηση της επιχειρηματικότητας, την ενημέρωση επιχειρηματιών για τα χρηματοδοτικά εργαλεία και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες καθώς και την ανάδειξη του ρόλου και της σημασίας των Εμπορικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στην κοινωνία και την οικονομία.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: