Δακτύλιος στην Παλιά Πόλη


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Δήμου Ρεθύμνης - Μαρινάκης Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Συνεργασία με αντικείμενο την εύρυθμη λειτουργία του δακτυλίου στην Παλιά πόλη πραγματοποιήθηκε προχθες μεταξύ του Αστυνομικού Διευθυντή κ. Μανόλη Παραβολιδάκη, του Εντεταλμένου σε κυκλοφοριακά θέματα Δημοτικού Συμβούλου κ. Κώστα Ηλιάκη και της Προϊσταμένης της Δημοτικής Αστυνομίας κας Πίτσας Βερτούδου.

Στη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν εκτενώς τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τη λειτουργία του δακτυλίου ενώ συμφωνήθηκε η δημιουργία κοινών κλιμακίων ελέγχου για τις καταλήψεις κοινόχρηστων χώρων.

Επιπλέον, συζητήθηκε η δυνατότητα παραχώρησης εκ μέρους του Δήμου ενός χώρου στην Αστ/κή Διεύθυνση όπου θα φυλάσσονται προσωρινά τα κατασχεθέντα δίτροχα, θέμα για το οποίο δεσμεύτηκε ο κ. Ηλιάκης να ρυθμίσει.

Σημειώνεται ότι τόσο Δήμος και η Δημοτική Αστυνομία όσο και η Αστ/κή Διεύθυνση και η Τροχαία θα συνεργαστούν στενά για την φύλαξη του δακτυλίου και την εν γένει κυκλοφοριακή κατάσταση τόσο στην Παλιά όσο και στη Νέα Πόλη. 

Υπενθυμίζεται ότι, οι έλεγχοι σε ότι αφορά την κυκλοφορία στο Ιστορικό Κέντρο είναι συνεχείς  και οι παραβάτες επιβαρύνονται με πρόστιμο ύψους 200€ όπως προβλέπεται από την ισχύουσα Νομοθεσία.
Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: