1η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου επιδεικνύοντας σε κάθε ευκαιρία τη στήριξη της στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία στις εκδηλώσεις εορτασμού της 1ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων – που για πρώτη φορά εφέτος αποφάσισε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή - με περίπτερο ενημέρωσης του καταναλωτικού κοινού, των επιχειρηματιών ή όσων ενδιαφέρονται να αναπτύξουν επιχειρηματική δράση.

Το περίπτερο λειτούργησε από 6 έως τις 14 Μαΐου,  επί του πεζόδρομου Βουκουρεστίου μεταξύ Σταδίου & Πανεπιστημίου όπου παρέχονταν  πληροφορίες και ενημερωτικό υλικό για τα χρηματοδοτικά εργαλεία  των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.Χιλιάδες ήταν οι ενδιαφερόμενοι πολίτες των Αθηνών και όχι μόνο, οι οποίοι επισκέφθηκαν το περίπτερο κατά την διάρκεια της λειτουργίας του και επωφελήθηκαν των προσφερόμενων υπηρεσιών ενημέρωσης. Με την παρουσία τους τίμησαν και συνέβαλλαν στην προσπάθεια μας, Υπουργοί, Υφυπουργοί, Γενικοί Γραμματείς και εκπρόσωποι άλλων φορέων. Σήμερα με την λήξη των εκδηλώσεων, το περίπτερο επισκέφθηκαν ο Υφυπουργός Οικονομίας κ. Αθανάσιος Μπούρας και ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Αθηναίων κ. Γιώργος Δημόπουλος και άλλοι επίσημοι.

Ο Υφυπουργός αφού συνεχάρη την ΕΣΕΕ για την πρωτοβουλία της, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι, η στήριξη των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων θα συνεχισθεί με ακόμα εντονότερο ρυθμό, μέσα από τα προγράμματα του ΕΣΠΑ, ούτως ώστε περισσότερα κεφάλαια να στραφούν προς τις επιχειρήσεις του κέντρου αλλά κυρίως προς τις επιχειρήσεις της περιφέρειας.Η παραπάνω πρωτοβουλία της ΕΣΕΕ συνέβαλλε στην εκστρατεία ενημέρωσης και ανάδειξης του ρόλου των ΜΜΕ, η οποία αποτελεί εθνική και κοινωνική αναγκαιότητα ειδικά στην δύσκολη σημερινή οικονομική συγκυρία.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: