Ενημέρωση για την κατασκευή του υπόγειου πάρκιγκ


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Δήμου Ρεθύμνης - Μαρινάκης Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αιθ. του Δ.Σ. στο Δημαρχείο Ρεθύμνου η ενημέρωση των Μελών του Δ.Σ. από τον Υπεύθυνο Πολιτικό Μηχανικό της Αναδόχου Εταιρίας που έχει επιφορτιστεί με τη σύνταξη των τευχών δημοπράτησης για την κατασκευή υπόγειου πάρκιγκ στην Πλ. 4ν Μαρτύρων.

Παρουσία του Δημάρχου Γιώργη Χ. Μαρινάκη, του Προέδρου Δ.Σ. κ. Μανόλη Λίτινα, του Αντιδημάρχου Τεχνικών θεμάτων κ. Τσιμπισκάκη Ματθαίου, του Αντιδημάρχου Παιδείας - Επικοινωνίας και Αθλητισμού κ. Αναγνωστάκη Μανόλη, του Αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Παπαδουράκη Τάσου, του Προέδρου Δ.Σ. ΔΕΥΑΡ κ. Λαμπρινού Κώστα, του Προέδρου Λιμενικού Ταμείου κ. Αλεφαντινού Μίνωα, , των Δημοτικών Συμβούλων κας Μπιρλιράκη Πέπης, κ. Αραμπατζόγλου Κώστα κ. Μαυράκη Αντώνη και κ. Δερεδάκη Νίκου καθώς και των συμπολιτών Μηχανικών κ.κ. Σταγάκη Νίκου και Σπανδάγου Γιάννη, ο Υπεύθυνος της Εταιρείας κ. Τσούτης Κων/νος  εξήγησε στους παρευρισκόμενους τους άξονες στους οποίους θα πρέπει να κινηθεί η σύνταξη του συγκεκριμένου τεύχους διακήρυξης και  διασαφηνίστηκαν τεχνικά θέματα που τέθηκαν από τους Συμβούλους στον Υπεύθυνο Μηχανικό τα οποία αφορούσαν κυρίως τη  διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί, τα θέματα που θα πρέπει να λυθούν όπως ο όγκος, το κτιριολογικό, η αισθητική αρχιτεκτονική του κτηρίου και του περιβάλλοντα χώρου καθώς και  οι χρήσεις που θα φιλοξενηθούν .

Επακολούθησε γόνιμος διάλογος και ανταλλαγή απόψεων και δόθηκε εντολή να καταρτιστεί ένα προσχέδιο σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ. και τις παρατηρήσεις των παρισταμένων Συμβούλων, το οποίο θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση με όλους τους αρμόδιους φορείς δηλ. ΤΕΕ, ΕΒΕ, Εμπορικό Σύλλογο, Σύλλογο Αρχιτεκτόνων και Σύλλογο Εργοληπτών ούτως ώστε να συγκεραστούν όλες οι παρατηρήσεις και απόψεις και σύντομα να εισαχθεί ως πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο και να έχουμε την τελική διαμόρφωση και έγκριση του τεύχους διακήρυξης.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: