Ημερίδα παρουσίασης νέων προγραμμάτων


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Επιμελητήριο Ρεθύμνης

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεών του (Εμμ. Πορτάλιου 23, Ρέθυμνο) την ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει με θέμα την παρουσίαση των νέων προγραμμάτων που αφορούν στην ενίσχυση των επιχειρήσεων και στην αύξηση της ανταγωνιστικότητάς τους.

Ειδικότερα, στη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν:

α) Το πρόγραμμα ενίσχυσης ξενοδοχειακών και τουριστικών καταλυμάτων για τη δημιουργία διαδικτυακών τόπων προβολής και συστημάτων ηλεκτρονικών κρατήσεων (digi-lodge). Σκοπός του προγράμματος είναι η ενίσχυση των επιχειρήσεων του κλάδου σε ποσοστό 60% για την ανάπτυξη ή τη βελτίωση εφαρμογών διαδικτυακής προβολής και επικοινωνίας με δυνατότητες ηλεκτρονικών κρατήσεων.

β) Τα προγράμματα που προκηρύχτηκαν πρόσφατα και πρόκειται να ενεργοποιηθούν προσεχώς, όπως τα προγράμματα: ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ (απόκτηση συστημάτων ποιότητας), ΠΡΩΤΟΤΥΠΩ 2009 (αξιοποίηση καινοτόμων/πρωτότυπων ιδεών), ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΑΙ (ενίσχυση παρουσίας επιχειρήσεων στην εγχώρια και στις διεθνείς αγορές), ΣΤΗΡΙΖΩ 2009 (ενίσχυση επιχειρηματικών σχεδίων υφιστάμενων μεταποιητικών επιχειρήσεων) και το πρόγραμμα Επιστημόνων Ελεύθερων Επαγγελματιών (ενίσχυση επενδύσεων τεχνολογικού εξοπλισμού).

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: